reklama
traschka
Mama Marysi
No tak od owulacji to by się zgadzało ale ze mnie gapa
:-):-):-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Młoda ma czasem leniwe dni, jak każdy z nas zresztą. :-) Ja jakoś się niespecjalnie staram przejmować gdy nie dostanę łokciem, stópka, piąstką czy kolanem
dziewczyny a mój szaleniec mały jak chciałam przez weekend schorowana odpoczywać i pospać troche to sie mu na balangę zebrało ;-):-)
i aktywny ostatnio okropnie :-) tata na całego sie moze też cieszyć z odczuć kopniakowych
i aktywny ostatnio okropnie :-) tata na całego sie moze też cieszyć z odczuć kopniakowych
agatkaT
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak Tatusiowie reagują na kopniaki?
Mój T z niecierpliwością czekał na pierwszy ruch. Poczuł go już kilka tygodni temu...
Teraz Marysia ma wyznaczone pory na kopanie Mamusi- Tatuś jest wtedy w domu.
Zawsze mu mówię, że Mała kopie. Ale widzę, że już go to tak nie interesuje?
Powinnam się tym martwić?
Ja cały czas mam radochę :-) i tylko czekam wieczorem jak Maryśka się odezwie...
A On... niby też zadowolony, ale już nie tak.
Facetom się to nudzi?!
Mój T z niecierpliwością czekał na pierwszy ruch. Poczuł go już kilka tygodni temu...
Teraz Marysia ma wyznaczone pory na kopanie Mamusi- Tatuś jest wtedy w domu.
Zawsze mu mówię, że Mała kopie. Ale widzę, że już go to tak nie interesuje?
Powinnam się tym martwić?
Ja cały czas mam radochę :-) i tylko czekam wieczorem jak Maryśka się odezwie...
A On... niby też zadowolony, ale już nie tak.
Facetom się to nudzi?!
Agatka tak reaguje bo tego nie czuje. Mój jak ma nastrój to tylko się dopytuje czy mała kopie i przykłada mi rękę do brzucha. Ale teraz z reguły jest tak jak u Ciebie, niby się cieszy jak wyczuje kopniaczka ale już go tak to nie rajcuje jak kiedyś. Może gdyby Weronika była mniej ruchliwa to byłoby inaczej, dłużej czekałoby się na tego kopniaka, a że ona to taka mała wiercipięta to non stop kopie. Dla mnie to za każdym razem atrakcja i niesamowita radość :-)
traschka
Mama Marysi
A mój przed chwilą po raz pierwszy poczuł kopniaczka Żeby się jakoś strasznie przejął to nie zauważyłam, ale raczej się tego spodziewałam
mysia23
mama dwójeczki
no to u mnie w ogóle w tej ciąży sie nie cieszy i w ogóle go to obchodzi...ja tylko go wykorzystuje jak mała wieczorkiem kopie i chce sie położyć spać...ale on minę wtedy ma, żebyście widziały..............
A dziś i wczoraj malutka lenia dostała - jak mama ruchliwa to dziecie spokojne...
A dziś i wczoraj malutka lenia dostała - jak mama ruchliwa to dziecie spokojne...
Nadzieja:)
traskcha Moj poczul kopniaki 19 lutego a wiec rowno z rozpoczeciem sie 6 m-ca, tez nie zauwazylam zeby sie specjalnie przejal
reklama
tusenfryd18
Nadzieja Traschka to samo mój:-(Już mukiedyś powiedziałam ,że jak ja byłaby mężczyzną to korzystałabym z każdej okazji aby móc poczuć ruchy.
On strasznie chłodno podchodi do tej ciąży,nie to żeby sięnie cieszył ,ale zdecydowanie inaczej niż do pierwszej.
Dziewczyny zastanawiałyście się czy te ruchu Waszych maleństw ,kiedy są takie intensywne,to zadowolonie czy raczej rozdrażnienie dziecka.
Ja już chciałam wcześniej o tym napisać,ale zauważyłam jak jade samochodem to zawsze czuje ogromne poruszenie w brzuchu. Na dzieci jazda działa kojąco a mój tańcuje.I teraz sama nie wiem może mam to odczytywać jako że nie lubi jazdy????Jak myślicie???
On strasznie chłodno podchodi do tej ciąży,nie to żeby sięnie cieszył ,ale zdecydowanie inaczej niż do pierwszej.
Dziewczyny zastanawiałyście się czy te ruchu Waszych maleństw ,kiedy są takie intensywne,to zadowolonie czy raczej rozdrażnienie dziecka.
Ja już chciałam wcześniej o tym napisać,ale zauważyłam jak jade samochodem to zawsze czuje ogromne poruszenie w brzuchu. Na dzieci jazda działa kojąco a mój tańcuje.I teraz sama nie wiem może mam to odczytywać jako że nie lubi jazdy????Jak myślicie???