reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

no Moja Księżniczka trochę potańczyła w brzuszku pośniadanku...ale to nic jak na jej możliwości...w lażdym razie stres jak na razie minął :-)

reklama
Moja Hania też od kilku dni prawie nie kopała :) taka leniwa się zrobiła ostatnio,, nawet się zastanawiałam, czy te ostatnie opady śniegu i spadek ci.śnienia nie ma na nią wpływu, za to dzisiaj jak się rozbrykała, też się martwię, czy wszystko w porządku :) od 5.30 do 7.30 kopała bez przerwy, później nieco ponad godzinka dla mamy i około 9 znowu zaczęła kopać :D

aha, wczoraj czułam takie dość silne ukłucia nisko pod brzuchem, później coś ciężkiego i dużego (chyba mała pleckami szorowała) a dzisiaj od rana miałam może 2 godziny bez kopniaczka :)

Agabre... te ukłucia też czasami mam. Ty już zaczynasz dziś 27 tydzień. ALE FAJNIE!!!!!!!! Gratulacje!!!!!

moj synio tez rano dal popalic, a teraz cichutko siedzi, pewnie spi:) w sumie to roznie z nim bywa, raz ciagle sie wierci, a pozniej znowu cisza jakis cza. no agabre super, jestes dwa dni przede mna:)

Agabre... te ukłucia też czasami mam. Ty już zaczynasz dziś 27 tydzień. ALE FAJNIE!!!!!!!! Gratulacje!!!!!

no, zaczynam i szczerze mówiąc trochę zaczynam się bać samego porodu :) wczoraj koleżanka urodziła śliczną córcię :D już się swojej doczekać nie mogę :) chyba niedługo będę musiała przygotować torbę do szpitala, tak na wszelki wypadek...

Marta, niewykluczone, że my się na maj załapiemy ;)

agabre moze byc maj...mi wlasnie z miesiaczki wychodzi na 27 maja ale wedlug mnie to 1 czerwca i usg potwierdza ze dzidzius jest jednak mlodszy. ale zobaczymy. ...

mi z OM wychodzi 30 maja a z USG też odrobinkę młodsze :) ale wszystko się jeszcze może zmienić :)

heh, dziewczyny ja doskonale wiem, że maleństwo się pewnie odwróciło albo ma leniwy dzień:) Ale wiecie, każda z nas przejmuje się tak samo kiedy to na nią trafi... trzeba przeczekać. W kolejce do lekarza dostałam kilka porządnych kopniaków, pewnie małej nie spodobało się miejsce, nie dziwię się specjalnie...:)

ja wg om mam termin na 28 maja i nie ukrywam, że wolałabym zostać jednak majówką:)

Marta, Traschka, jak to możliwe, że macie terminy przede mną a jesteście w 25 t.c. ? Może mi w połowie maja wyskoczy Hanka?

reklama
agabre bo ja mam suwak ustawiony na 4 czerwca licząc wg owulacji i pierwszego usg:) Poza tym na suwaczku mam trwający 26 tydzień czyli mineło 25 tygodni i 2 dni...

Do góry