reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

no Moja Księżniczka trochę potańczyła w brzuszku pośniadanku...ale to nic jak na jej możliwości...w lażdym razie stres jak na razie minął :-)

reklama
Moja Hania też od kilku dni prawie nie kopała :) taka leniwa się zrobiła ostatnio,, nawet się zastanawiałam, czy te ostatnie opady śniegu i spadek ci.śnienia nie ma na nią wpływu, za to dzisiaj jak się rozbrykała, też się martwię, czy wszystko w porządku :) od 5.30 do 7.30 kopała bez przerwy, później nieco ponad godzinka dla mamy i około 9 znowu zaczęła kopać :D

aha, wczoraj czułam takie dość silne ukłucia nisko pod brzuchem, później coś ciężkiego i dużego (chyba mała pleckami szorowała) a dzisiaj od rana miałam może 2 godziny bez kopniaczka :)

Agabre... te ukłucia też czasami mam. Ty już zaczynasz dziś 27 tydzień. ALE FAJNIE!!!!!!!! Gratulacje!!!!!

moj synio tez rano dal popalic, a teraz cichutko siedzi, pewnie spi:) w sumie to roznie z nim bywa, raz ciagle sie wierci, a pozniej znowu cisza jakis cza. no agabre super, jestes dwa dni przede mna:)

Agabre... te ukłucia też czasami mam. Ty już zaczynasz dziś 27 tydzień. ALE FAJNIE!!!!!!!! Gratulacje!!!!!

no, zaczynam i szczerze mówiąc trochę zaczynam się bać samego porodu :) wczoraj koleżanka urodziła śliczną córcię :D już się swojej doczekać nie mogę :) chyba niedługo będę musiała przygotować torbę do szpitala, tak na wszelki wypadek...

Marta, niewykluczone, że my się na maj załapiemy ;)

agabre moze byc maj...mi wlasnie z miesiaczki wychodzi na 27 maja ale wedlug mnie to 1 czerwca i usg potwierdza ze dzidzius jest jednak mlodszy. ale zobaczymy. ...

mi z OM wychodzi 30 maja a z USG też odrobinkę młodsze :) ale wszystko się jeszcze może zmienić :)

heh, dziewczyny ja doskonale wiem, że maleństwo się pewnie odwróciło albo ma leniwy dzień:) Ale wiecie, każda z nas przejmuje się tak samo kiedy to na nią trafi... trzeba przeczekać. W kolejce do lekarza dostałam kilka porządnych kopniaków, pewnie małej nie spodobało się miejsce, nie dziwię się specjalnie...:)

ja wg om mam termin na 28 maja i nie ukrywam, że wolałabym zostać jednak majówką:)

Marta, Traschka, jak to możliwe, że macie terminy przede mną a jesteście w 25 t.c. ? Może mi w połowie maja wyskoczy Hanka?

reklama
agabre bo ja mam suwak ustawiony na 4 czerwca licząc wg owulacji i pierwszego usg:) Poza tym na suwaczku mam trwający 26 tydzień czyli mineło 25 tygodni i 2 dni...

Do góry