reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

cinamon łojejku ale mialas extra ;-) , a nie chodzil spac za to pozno jak spaliscie do 10?
ja wole jak mlody idzi spac wczesnie i wstaje wczesnie. Choc ja zawsze spioch z natury bylam i spac potrafilam caly dzien ;-) to wole wieczor miec "wolny".

noooo i pamietajcie ze zawsze sie mowi ze drugie dziecko nigdy nie jest takie samo ;-) ja sie boje juz heheheh, bo mlody jest grzeczniutki puki co :sorry: a niunia w brzuszku aktywuje sie zawsze PO jedzonku no i na wieczor to juz szaleje;p

reklama
Jol...to Ci zazdroszczę że miałaś takie spokojne noce...mój Beni budził się jak nie co 10 min to co 1 godzinę..masakra to była...potem po miesiącu doszły kolki i juz wogóle można było zwariować...może teraz będzie inaczej...mała w nocy raczej mało aktywana...dopiero jak ja się przebudze to ona też daje znać o sobie

Misialina moj tez po 1 miesiacu zaczol miec kolki. Tylko ze ja robilam blad :sorry: podawalam infacol i gdy myslalam ze kolki juz nie wroca to odstawialam go i kolki wracaly :-( oj te noce i woeczory, jak sobie przypomne, masakra... ta bezradnosc...
i pozniej podawalam juz az skonczyl pol roczku i bylo oki :tak:

dziewczyny jestem dzis bardzo niespokojna, bo moje małe dało mi przespac cała noc a dzis od rana NIC nie kopie :eek: nawet trząchanie brzucha nie pomaga
tym bardziej się martwię, ze wczoraj nie zazyłam acard`u - bo sie skonczyl, a zle sie czulam i nie mialam sily wyjsc z domu :baffled:
mam nadzieję, ze w niczym nie zaszkodzilam dziecku :-(

Gosia, a jadłaś już śniadanko? Mój maluszek po jedzeniu się aktywizuje...

PS. Masz podobno detektor? Sprawdź czy wszystko gra!

Gosia, a jadłaś już śniadanko? Mój maluszek po jedzeniu się aktywizuje...
PS. Masz podobno detektor? Sprawdź czy wszystko gra!
hmmm 165/min nie za dużo? ale czemu śpi mała cholera :sorry: matce zawał zafunduje
albo szarżuje, że aż mi niedobrze, albo totalnie zero NIC cisza!

a jak to jest z tym karmieniem? karmi sie tylko wtedy kiedy dziecko chce?

musze zakupic jakas ksiazke o karmieniu niemowlat bo zielona jestem jak groszek ;)

hehe ja mojemu dzisiaj troche emocji zafundowałam :D zjedliśmy śniadanko i przeczytałam wyniki egzaminu i tak pisnełam głosno ze aż podskoczył biedny ze strachu hehe :D

odwazny po psie albo po mamusi ;) bo zawsze jak cos huknie to chce uciekać :-)

a teraz kręci fikołki i mam ciągle prądy w pipce eh :rofl2:

reklama
ironia są różne szkoły, jedne mówią, żeby karmić kiedy dziecko chce, inne, że co trzy godziny. Za to jak przegapisz porę karmienia albo się nie wyrobisz to masz koncert :D

Do góry