reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
ja mojego prosiłam,żeby posłuchał,ale chyba zapomniał:eek:
przed chwilą tak mi buszowała na samym dole,że się zaczęłam zastanawiać co ona tam robi:-D

Pewnie ma nogi na dole :-). Moja najbardziej buszuje późnym wieczorem, nie daje mi zasnąć do 2 w nocy. Przez ostatnie dwa dni kopała mnie bardzo wysoko a dziś słabiej czuję i nisko, prawie w pachwinach więc chyba się odwróciła :-).

No Młoda dziś dała popis u pana doktora, który bardzo chciał posłuchać jak Jej serce bije. Okazało się, że leży na boku, więc lekarz próbował pod kątem. Krysia albo kopniaczek prosto w detektor albo dała usłyszeć trzy uderzenia serca i zmiana pozycji....:-D I tak parę razy. Gin stwierdził, że wyjątkowo ruchliwe dziecko - to po mnie :tak:- a to znak,że Młodej musi tam być dobrze w środku i nic nie dolegać. :laugh2:

forever zaczną się harce zaczną.Ja pamiętam z Igorem chodziłam cała obolała i skopana...masakra.

A powiedzcie czy zauważyłyście ,że Wasze dziecko reaguje już na Wasz głos??Ja jak się budzę rano jeszcze przez kilka minut jej nie czuję więc wiem ,że śpi.Dzisiaj po powrocie męża z pracy wdałam się z nim w dyskusję...i nagle chyba ze 3 kopniaki na raz dostałam...:-D A chwilę przed jego przyjściem leżałam cicho i nic się nie działo...

reklama
Moja Julcia też jest aktywna...prawie cały czas już czuję...no może jak dużo chodzę to nie ale jak tylko się położę to zaraz kopie :-)

Do góry