reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Pewnie ma nogi na dole :-). Moja najbardziej buszuje późnym wieczorem, nie daje mi zasnąć do 2 w nocy. Przez ostatnie dwa dni kopała mnie bardzo wysoko a dziś słabiej czuję i nisko, prawie w pachwinach więc chyba się odwróciła :-).
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No Młoda dziś dała popis u pana doktora, który bardzo chciał posłuchać jak Jej serce bije. Okazało się, że leży na boku, więc lekarz próbował pod kątem. Krysia albo kopniaczek prosto w detektor albo dała usłyszeć trzy uderzenia serca i zmiana pozycji.... I tak parę razy. Gin stwierdził, że wyjątkowo ruchliwe dziecko - to po mnie - a to znak,że Młodej musi tam być dobrze w środku i nic nie dolegać.
Pewnie...a co ma jej dolegać?????? Cieplutko mięciutko i jeszcze jedzonko samo leci do brzuszka :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Lekarz powiedział, że ok. 30 tyg. to dopiero zaczną się szaleństwa....
katamisz
Fanka BB :)
forever zaczną się harce zaczną.Ja pamiętam z Igorem chodziłam cała obolała i skopana...masakra.
A powiedzcie czy zauważyłyście ,że Wasze dziecko reaguje już na Wasz głos??Ja jak się budzę rano jeszcze przez kilka minut jej nie czuję więc wiem ,że śpi.Dzisiaj po powrocie męża z pracy wdałam się z nim w dyskusję...i nagle chyba ze 3 kopniaki na raz dostałam... A chwilę przed jego przyjściem leżałam cicho i nic się nie działo...
A powiedzcie czy zauważyłyście ,że Wasze dziecko reaguje już na Wasz głos??Ja jak się budzę rano jeszcze przez kilka minut jej nie czuję więc wiem ,że śpi.Dzisiaj po powrocie męża z pracy wdałam się z nim w dyskusję...i nagle chyba ze 3 kopniaki na raz dostałam... A chwilę przed jego przyjściem leżałam cicho i nic się nie działo...
reklama
Moja Julcia też jest aktywna...prawie cały czas już czuję...no może jak dużo chodzę to nie ale jak tylko się położę to zaraz kopie :-)