reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
ja mojego prosiłam,żeby posłuchał,ale chyba zapomniał:eek:
przed chwilą tak mi buszowała na samym dole,że się zaczęłam zastanawiać co ona tam robi:-D

Pewnie ma nogi na dole :-). Moja najbardziej buszuje późnym wieczorem, nie daje mi zasnąć do 2 w nocy. Przez ostatnie dwa dni kopała mnie bardzo wysoko a dziś słabiej czuję i nisko, prawie w pachwinach więc chyba się odwróciła :-).

No Młoda dziś dała popis u pana doktora, który bardzo chciał posłuchać jak Jej serce bije. Okazało się, że leży na boku, więc lekarz próbował pod kątem. Krysia albo kopniaczek prosto w detektor albo dała usłyszeć trzy uderzenia serca i zmiana pozycji....:-D I tak parę razy. Gin stwierdził, że wyjątkowo ruchliwe dziecko - to po mnie :tak:- a to znak,że Młodej musi tam być dobrze w środku i nic nie dolegać. :laugh2:

forever zaczną się harce zaczną.Ja pamiętam z Igorem chodziłam cała obolała i skopana...masakra.

A powiedzcie czy zauważyłyście ,że Wasze dziecko reaguje już na Wasz głos??Ja jak się budzę rano jeszcze przez kilka minut jej nie czuję więc wiem ,że śpi.Dzisiaj po powrocie męża z pracy wdałam się z nim w dyskusję...i nagle chyba ze 3 kopniaki na raz dostałam...:-D A chwilę przed jego przyjściem leżałam cicho i nic się nie działo...

reklama
Moja Julcia też jest aktywna...prawie cały czas już czuję...no może jak dużo chodzę to nie ale jak tylko się położę to zaraz kopie :-)

Do góry