reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

ja sie zawsze staram kolo 21 2 2 juz byc w lozku ;-) maly budzi mnie tylko o 3 raz dwa kopnie pogłaszcze i dalej spimy ;)

reklama
Moja też mi dała dzisiaj pospać do normalnej pory, o której się budzę i jeszcze do tej pory kopniaków nie czułam. Wlaśnie jem śniadanko i pewnie zaraz się uaktywni.

O wczoraj to chyba był dzień nadpobudliwości..
Ze względu iż Oliwier jest w pozycji główkowej to tak mi wczoraj stopami wymasował śledzione, wątrobe i żołądek że usiedzieć nie mogłam.. normalnie czułam jak mi się żebra po lewej stronie podnoszą.. oczywiście nie mocno ale do przyjemności to nie należy:) szaleniec mały!
moje małe także jest w pozycji główkowej LEWOSTRONNEJ - tylko co to znaczy ze w lewostronnej? :confused: wie któraś? :sorry:

dziewczyny wy piszecie o jakiś harcach nocnych mój chłopak grzeczny i nie budzi mnie w nocy, moze sobie tam kopnie ale ja mam mocny sen. A tak w ogóle to mam nadzieję, ze będzie śpiochem po rodzicach, bo my obaj lubimy pospać :-)

U nas to jest tak ze ja sie nie budzę pod wpływem kopniaków maluszka, ale jak sie sama obudzę a to jest często to czuje że się rusza..
A najwięcej buszuje jak siedzę przed kompem na BB...zazdrosna czy co??;-)

ja z kolei jak się położę do oglądania tv,oohohoho wtedy to sie zaczyna,mało,że ja czuję ręką to jeszcze mam takie odczucia jakby gdzies w środku brzucha się przekręcała

reklama
ja zauważyłam że mój synuś ma stałe pory na hasanie, odczuwam to zwłaszcza ok godz 23 gdy już z mężem leżymy w łóżku...wtedy Tymuś takie fikołki robi że nie dość że czuć przykładając rękę do brzusia to słychać też nawet bez nasłuchiwania przy samiutkim brzuchu :-) ciężko też mi spać niekiedy to do 3 w nocy potrafi się wiercić, mój mały urwis :tak:

Do góry