reklama
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
moje małe także jest w pozycji główkowej LEWOSTRONNEJ - tylko co to znaczy ze w lewostronnej? wie któraś?O wczoraj to chyba był dzień nadpobudliwości..
Ze względu iż Oliwier jest w pozycji główkowej to tak mi wczoraj stopami wymasował śledzione, wątrobe i żołądek że usiedzieć nie mogłam.. normalnie czułam jak mi się żebra po lewej stronie podnoszą.. oczywiście nie mocno ale do przyjemności to nie należy szaleniec mały!
dziewczyny wy piszecie o jakiś harcach nocnych mój chłopak grzeczny i nie budzi mnie w nocy, moze sobie tam kopnie ale ja mam mocny sen. A tak w ogóle to mam nadzieję, ze będzie śpiochem po rodzicach, bo my obaj lubimy pospać :-)
kasiawilde
Fanka BB :)
U nas to jest tak ze ja sie nie budzę pod wpływem kopniaków maluszka, ale jak sie sama obudzę a to jest często to czuje że się rusza..
A najwięcej buszuje jak siedzę przed kompem na BB...zazdrosna czy co??;-)
haha ja mam dokładnie to samo, tylko włączam bb i kopniaczek od razu
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja zauważyłam że mój synuś ma stałe pory na hasanie, odczuwam to zwłaszcza ok godz 23 gdy już z mężem leżymy w łóżku...wtedy Tymuś takie fikołki robi że nie dość że czuć przykładając rękę do brzusia to słychać też nawet bez nasłuchiwania przy samiutkim brzuchu :-) ciężko też mi spać niekiedy to do 3 w nocy potrafi się wiercić, mój mały urwis