reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluchów

Traschka ,tak dobiłyśmy targu - zgadzam się na Wrocław, to piękne miasto więc i my będziemy miały jakąś frajdę wpadając w odwiedzinki;))
Tylko ja się teraz martwię, żeby Mieszko nie był za niski skoro ta Twoja Marysieńka taka długonoga!:) idę dać mu obiadek co by szybciutko rósł i Marysi dorównywał:) hehe:)

Co do wyglądu naszego syneczka stawiam na czarnookiego bruneta:)

reklama
Moja Marysia jak odziedziczy wzrost po mamusi to nie masz się czym martwić, 167 to strasznie dużo nie jest. ALe tatuś 196...:)
I napewno będzie brunetką, chyba brązowe oczka, lub zielone...

Kurcze, niech ona po mamusi wzrost dziedziczy bo my nie jesteśmy za wysocy (ja 1,65 a mąż nie wiem dokładnie, pewnie coś ok 1,74) to i Mieszko pewnie nie będzie:)

W ogole dzisiaj byłam na seminarium mgr. i mały mnie tak skopał, ze widziałam ruchy przez bluzkę! Normalnie brzuszek mi falował! Oj, chyba nie lubi mojego promotora!:)
A teraz bardzo boli mnie brzuch, może to od tego jego skakania..

Moja Julcia, raczej będzie blondynką, bo ja i mąż jasne włosy mamy. A oczy raczej brązowe po mnie, bo brązowe oczy to gen dominujący, Więc blondyneczka z brązowymi oczkami....po mamusi :-)

Silva, to jak u mnie dziewuszka jednak będzie to stoję pierwsza w kolejce do Twojego synka ;)
Jak kolejna dzidzia pójdzie w ślady brata to będzie blondynem/blondynką o niebieskich oczach :)

Łeee, spóźniłam się ;) No nic, w sumie to jeszcze za bardzo się wychylać nie mogę, bo nie wiem kto tam pomieszkuje u mnie :)

Doris u mnie też powinna być blondyneczka o brązowych oczkach...po mamusi.No ale ja to swoje naturalne to mam taki ciemniejszy blond:zawstydzona/y:Mój Igor urodził się czarny jak kruk...a z czasem mu pojaśniały włoski no i teraz znowu ciemnieją :)
Ale mnie teraz Gracja moja kopie...chyba zazdrosna,że mówi się o braciszku...:-p

Wczoraj miałam niezbyt miłą rozmowę z szefem. I moja niunia była chyba tak samo zła jak ja, bo podczas rozmowy myślałam, że wyskoczy z brzucha i nakopie mojemu szefowi:tak::-D.
A dziś byłam na szkoleniu cały dzień ze zmian VAT-u i też strasznie szalała. Chyba księgowy/a z niuni nie będzie:no::-).

reklama
Ale moja Marysia się rozbrykała... zawsze kopała lub bulgotała po lewej, a dziś wieczorkiem niesmiało połaskotała po lewej po czym znacznie śmielej przeniosła się na środek aż nagle dostałam wielkiego kopa lekko po prawej! NIe wiem co ona tam wyrabia, niezłe tańce w środku:) Fantastyczne uczucie, tym bardziej, że ja w dalszym ciągu słabo odczuwam ruchy. Czasem dostanę porządnego kopniaka ale to raz na kilka dni:)

Do góry