reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych Maleństw

u mnie adhd non stop :-) czasami się zastanawiam, kiedy mały w ogóle śpi... aż się boję co będzie po urodzeniu. Mam nadzieję, że mu się jeszcze odmieni, bo potrafi wojować całą noc. ;-)

reklama
He He u mnie to samo aż się boje co bedzie później tak się mała cały czas wierci że mój narzeczony też mówi że chyba adhd ma:-p

Moj Synek raczej ma spokojne ruchy, az fajnie sie patrzy jak brzuszek sobie czesto faluje:-) choc zdarza sie ze jak zle sie ,,uloze'' i Malemu przeszkadza to wypycha sie mocno jakby chcial powiedziec,,ejjj ciasno mi! daj mi wiecej miejsca!:-D'' a raz to nawet dostalam tak solidnego kopniaka w miejsce od str pepka ze az zabolalo,i tak mysle to co bedzie za jakis czas:eek:

zeby jednego, regularne kopniaki w zebra i nie tylko bede dostawac:-) ale mimo to ze czasem zaboli to chce ich jak najwiecej zebym nie musiala sie martwic czy wszystko ok:-)

Agnes92 ty mówisz raz zabolało??? to ja ci zazdroszcze :-p a pod żebra dostaje co najmniej 3 razy dziennie.... i rzucam się jak ryba bez wody nawet w nocy na łożku co mój men się śmieje że padaczke mam :-p niewiem co bedzie dalej....:eek:

ojj to wspolczuje, choc z drugiej strony lepiej czuc az bolesne kopniaki niz martwic sie ich brakiem:-) zreszta masochistka nie jestem ale same przyznajcie ze to przyjemny bol:-)

reklama
Do góry