reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy naszych Maleństw

u mnie adhd non stop :-) czasami się zastanawiam, kiedy mały w ogóle śpi... aż się boję co będzie po urodzeniu. Mam nadzieję, że mu się jeszcze odmieni, bo potrafi wojować całą noc. ;-)

reklama
He He u mnie to samo aż się boje co bedzie później tak się mała cały czas wierci że mój narzeczony też mówi że chyba adhd ma:-p

Moj Synek raczej ma spokojne ruchy, az fajnie sie patrzy jak brzuszek sobie czesto faluje:-) choc zdarza sie ze jak zle sie ,,uloze'' i Malemu przeszkadza to wypycha sie mocno jakby chcial powiedziec,,ejjj ciasno mi! daj mi wiecej miejsca!:-D'' a raz to nawet dostalam tak solidnego kopniaka w miejsce od str pepka ze az zabolalo,i tak mysle to co bedzie za jakis czas:eek:

zeby jednego, regularne kopniaki w zebra i nie tylko bede dostawac:-) ale mimo to ze czasem zaboli to chce ich jak najwiecej zebym nie musiala sie martwic czy wszystko ok:-)

Agnes92 ty mówisz raz zabolało??? to ja ci zazdroszcze :-p a pod żebra dostaje co najmniej 3 razy dziennie.... i rzucam się jak ryba bez wody nawet w nocy na łożku co mój men się śmieje że padaczke mam :-p niewiem co bedzie dalej....:eek:

ojj to wspolczuje, choc z drugiej strony lepiej czuc az bolesne kopniaki niz martwic sie ich brakiem:-) zreszta masochistka nie jestem ale same przyznajcie ze to przyjemny bol:-)

reklama
Do góry