reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy naszych Maleństw

malinka ja tak mialam ostatnie dwa i bo mi sie przsunął i wogóle w brzuch nie czułam kopniaków, a dzisiaj o 6 rano postanowił chyba wrócić do starej pozycji bo cały brzuch skakał:) a w dole mnie kopie jak usiąde i za bardzo go uciska to wtedy mści się na pęcherzu :p

reklama
malinka ja tak mialam ostatnie dwa i bo mi sie przsunął i wogóle w brzuch nie czułam kopniaków, a dzisiaj o 6 rano postanowił chyba wrócić do starej pozycji bo cały brzuch skakał:) a w dole mnie kopie jak usiąde i za bardzo go uciska to wtedy mści się na pęcherzu :p

no wlasnie mnie tez jak usiade to tak w dole :)

bo ściskasz maleństwo i domaga się miejsca, odchyl się w takim momencie i zobaczysz ze przestanie albo kopniaki beda wyzej :)

ja czasem odnosze wrażenie, że mała tak mi tam na dół ciśnie tą swoją główką że ją już zaraz urodze :-D

ale ostatnio sie rozszalała, wkraczam w etap gdy już czasem nawet mam dość tych jej kopniaków :-p

A mój Bruno jest strasznym leniwcem... Na ostatnim USG spał, fakt faktem byliśmy wcześniej na długim spacerze z psem i USG było o 10 rano ale naprawdę lekarka nieźle się napracowała żeby zmierzyć to co trzeba!
Najbardziej się uaktywnia jak już kładę spać albo jadę samochodem - wtedy zaczyna się szaleństwo!

Moja kopie jak szalona, szczególnie rano, jak sie budze przed 6 na siku i niedajboże napije sie lekko gazowanej wody to po prostu uspokoic sie moze, adhd chyba ma jakieś :-D i juz nie idzie usnąć przez najbliższe dwie godziny

reklama
no wieczorem zawsze sie zaczyna skakanie, kopanie :) ale pozwala mi usnac po 2godzinkach max. :) w dzien tez czuje duza aktywnosc, ale poniewaz ja jestem aktywna i pracuje to po prostu dziecko jest aktywne razem ze mna :) a kiedy odpoczywam ono odpoczywa :)

Do góry