reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych Maleństw

malinka ja tak mialam ostatnie dwa i bo mi sie przsunął i wogóle w brzuch nie czułam kopniaków, a dzisiaj o 6 rano postanowił chyba wrócić do starej pozycji bo cały brzuch skakał:) a w dole mnie kopie jak usiąde i za bardzo go uciska to wtedy mści się na pęcherzu :p

reklama
malinka ja tak mialam ostatnie dwa i bo mi sie przsunął i wogóle w brzuch nie czułam kopniaków, a dzisiaj o 6 rano postanowił chyba wrócić do starej pozycji bo cały brzuch skakał:) a w dole mnie kopie jak usiąde i za bardzo go uciska to wtedy mści się na pęcherzu :p

no wlasnie mnie tez jak usiade to tak w dole :)

bo ściskasz maleństwo i domaga się miejsca, odchyl się w takim momencie i zobaczysz ze przestanie albo kopniaki beda wyzej :)

ja czasem odnosze wrażenie, że mała tak mi tam na dół ciśnie tą swoją główką że ją już zaraz urodze :-D

ale ostatnio sie rozszalała, wkraczam w etap gdy już czasem nawet mam dość tych jej kopniaków :-p

A mój Bruno jest strasznym leniwcem... Na ostatnim USG spał, fakt faktem byliśmy wcześniej na długim spacerze z psem i USG było o 10 rano ale naprawdę lekarka nieźle się napracowała żeby zmierzyć to co trzeba!
Najbardziej się uaktywnia jak już kładę spać albo jadę samochodem - wtedy zaczyna się szaleństwo!

Moja kopie jak szalona, szczególnie rano, jak sie budze przed 6 na siku i niedajboże napije sie lekko gazowanej wody to po prostu uspokoic sie moze, adhd chyba ma jakieś :-D i juz nie idzie usnąć przez najbliższe dwie godziny

reklama
no wieczorem zawsze sie zaczyna skakanie, kopanie :) ale pozwala mi usnac po 2godzinkach max. :) w dzien tez czuje duza aktywnosc, ale poniewaz ja jestem aktywna i pracuje to po prostu dziecko jest aktywne razem ze mna :) a kiedy odpoczywam ono odpoczywa :)

Do góry