reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy naszych Maleństw

ja pierwsza aktywność i to taką największą mam koło 4-5 rano jak wstanę na siusiu, a potem to różnie:)

reklama
nie wiem czy mi sie wydaje tylko, bo czy to już możliwe? , ale chyba moja mała już mi nieźle daje o sobie znać kopiąc w żebra :-p niezbyt przyjemne uczucie, ale dobrze że się rusza. wole kopniaki w żebra niż jakby w ogole miała się nie ruszać

tak w ogóle, te "pierwsze" w temacie to już chyba niebardzo pasuje :-p może wiec by usunąć to jedno słowo z tematu? i by były po prostu "ruchy naszych maleństw"

a ja od paru dni Ninę czuję "inaczej", dobrze, że gin. mi w poniedziałek sprawdziła ułożenie i się Młoda odwróciła pleckami do mnie i kopie mnie w kręgosłup, czuję ją jak pod poduszką, albo pod wodą.. wolę zdecydowanie mocniejsze kopniaki :sorry2:

Ja tez na ostatniej wizycie w srode dowiedzialam sie ze Maly sie przekrecil byl caly czas gowka w dol a teraz jest glowka w gorze. w sumie zauwazylam ze ruchy ostatnio sa inne. ale dosc wyraznie go juz czuc pod skora jak sie wypycha fajne uczucie:-) a dzis w nocy obudzilam sie na siusiu( co mi sie ostatnio zdarza czasem po kilka razy ehh) to Maly potem tak sie wiercil ze nie moglam zasnac:-)

moja chyba ciągle się obraca bo ciągle z innej strony się wierci i to czasem bardzo... :)

co z tą zmianą tematu? myślę że to dobry pomysł :) po prostu "ruchy naszych Maleństw"

Dziewczyny, ja ostatnio czuje moje maleństwo jak wywija tak bardzo nisko - az mi naciska na pecherz lub buszuje w pachwinach :) czy wy tez tak czasem macie?

malinka ja tak nie mam ale u mnie cały czas ułożenie poprzeczne więc kopniaki wysoko na całej długości brzucha. Nic się nie stresuj dziś już na pewno będzie inaczej.
A wczoraj młoda przeszła samą siebie dyskoteka non stop od 18-22 ani chwili przerwy. Och czuję aniołka przez skórę:-D

Moj Maly jest w wiekszosci bardzo aktywny, jak zacznie to czasem ciezko mu przestac ;)
kakakarolina, widze ze jestesmy dokladnie w tym samym momencie ciazy :)

reklama
Do góry