Ja też zaczynam odczuwć ruchy coraz częściej, czuję je codziennie - raz dłużej, raz krócej.. na ogół po śniadaniu, w ciau dnia kilka razy i wieczorem i jest tak jak piszecie - jak chcę się przyczaić i wołam męża, to Emila się uspokaja, jakby wiedziała, że czaimy się na nią wczoraj udało się poczuć chwilę mojemu mężowi delikatne ruchy ale stwierdził, że się obraża, bo mała celowo się nie rusza, jak on podchodzi wszystko dopiero się rozkręca, jeszcze będziemy ze śmiechem wspominam te czasy dziewczyny, jak wyczekujemy choć sekundowych ruchów
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
a mój mały chyba sie odwrócił, bo wcześniej czułam ruchy wyraźnie przy skórze a teraz czuję jak mnie ładuje po organach wewnetrznych
mala.di
Fanka BB :)
u mnie różnie, ja już jednak zazdroszcze regularnych mocnych kopniaków nawet jeśli bolą. u mnie wlasciwie codziennie teraz cos czuje, ale czasem jest to jeden mały kopniaczek, a czasem szalenstwa przez pół dnia
u mnie różnie, ja już jednak zazdroszcze regularnych mocnych kopniaków nawet jeśli bolą. u mnie wlasciwie codziennie teraz cos czuje, ale czasem jest to jeden mały kopniaczek, a czasem szalenstwa przez pół dnia
To u mnie dokładnie analogicznie
M
milionka
Gość
u mnie też chyba do środka dzidzia odwrócona bo czuje jakby od wewnatrz na narządach, a dzisiaj jakoś tak kopało, że aż pod żebrami czułam więc nieźle gdzieś musiało trafiać że się echem tak odbijalo po całym brzuchu. Ale najczęściej czuje na dole nad pęcherzem
U mnie Młode obraca się chyba z 500 razy na dobę :/ Raz uderza po brzuchu z prawej strony, po minucie z lewej, potem znowu wyżej, potem dostaję kopa w pęcherz, potem znowu w brzuch...
Ja nie wiem, kiedy to Dziecko śpi... Już widzę jutrzejsze usg - jak się będzie tak wiercić, to pani dr osiwieje zanim wszystko zbada
Ja nie wiem, kiedy to Dziecko śpi... Już widzę jutrzejsze usg - jak się będzie tak wiercić, to pani dr osiwieje zanim wszystko zbada
M
milionka
Gość
ja dzisiaj wieczorem wyraznie skopana :-)ale jeszcze za slabo żeby mąż poczuł
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
a mój syn jest właśnie na ostrym treningu, od 10 minut ładuje non stop - to z prawej to z lewej, jak na ringu :-)
Podziel się: