reklama
P
polisia
Gość
ja też dzisiaj zobaczyłam kopniaka, w zasadzie kopka mini haha póki co mi też sprawia to wielką frajdę )
marcia331
Fanka BB :)
Ja pod ręką już czuje i to coraz wyraźniej. Chociaż ciężko jest przyłapać dzidzie. Widzę że nie tylko mój synek to mały uparciuch i nie chce kopać wtedy kiedy mama na niego poluje :-) To samo tyczy się widoczności przez brzuch. Czasem widzę jak mi brzuch skacze ale to tak bardziej kątem oka, bo jak się przypatruje to oczywiście nie kopie. A jak spojrzę akurat na tv to wtedy kopniak. Skąd On wie gdzie ja akurat patrze??
Mnie też kopniaczki sprawiają dużo radości :-) nawet wtedy kiedy kopie po pęcherzu, a zdarza mu się to dość często. Ale niech sobie kopie, wszystko wytrzymam, oby tylko był zdrowy i było mu dobrze u mamusi. Do wątroby jeszcze na szczęście nie sięga. Haha chyba czuje że o Nim piszę bo mnie zbombardował przed chwilą kopniakami :-) Albo śniadania się dopomina, bo ja jeszcze z łóżka się nie zwlokłam.
Mnie też kopniaczki sprawiają dużo radości :-) nawet wtedy kiedy kopie po pęcherzu, a zdarza mu się to dość często. Ale niech sobie kopie, wszystko wytrzymam, oby tylko był zdrowy i było mu dobrze u mamusi. Do wątroby jeszcze na szczęście nie sięga. Haha chyba czuje że o Nim piszę bo mnie zbombardował przed chwilą kopniakami :-) Albo śniadania się dopomina, bo ja jeszcze z łóżka się nie zwlokłam.
cornelka
Dziewczyny od kiedy zaczyna się liczyć te ruchy dziecka? U mnie jakoś od wczoraj rana bardzo mało kopniaków, czasem takie gdzieś w środku, delikatne. A były już całkiem konkretne i potrafił kopać bardzo często i długo.
Już zaczynam schizować
Już zaczynam schizować
Jeszcze chwilę W ciąży prawidłowej ok. 28 tygodnia, w zagrożonej można zacząć wcześniej, już nawet ok. 24.
BabyKick - Liczenie kopnięć - Innowacyjny kalendarz ciążowy - Zdrowa i bezpieczna ciąża - kalendarz ciążowy
BabyKick - Liczenie kopnięć - Innowacyjny kalendarz ciążowy - Zdrowa i bezpieczna ciąża - kalendarz ciążowy
cornelka mój też wczoraj do południa szalał a potem sporadycznie jakoś, dziś też szału nie ma,
jakoś zupełnie inaczej go czuję, myślę że na tym etapie ciąży to maluszki mają jeszcze prawo tak się obrócić że słabiej je czujemy
jakoś zupełnie inaczej go czuję, myślę że na tym etapie ciąży to maluszki mają jeszcze prawo tak się obrócić że słabiej je czujemy
malutka_ja87
do 24 tyg moga byc dni kiedy nie poczujemy malca, albo slabiej poczujermyja mam lozysko na przedniej scianie i czasami czuje mocno a czasem prawie w ogole...
kakakarolina
U mnie regularne walenie non stop aż jestem w szoku bo Maks się tak nie ruszał. W nocy to samo. Mam ciarki na myśl co to z tego będzie
reklama
malinka1980
U mnie regularne walenie non stop aż jestem w szoku bo Maks się tak nie ruszał. W nocy to samo. Mam ciarki na myśl co to z tego będzie
Mój chłopiec też jest dość ruchliwy, bardzo często czuje jak hasa
Podziel się: