Mój Maluszek też się ostatnio strasznie wypina tyłeczkiem po prawej stronie. A do tego jeszcze jak siedzę, to lubi się wciskać pod żebra. Dziwne to, bo cały czas miałam nisko brzuch i teraz, kiedy do porodu coraz bliżej to on zamiast obniżać się jeszcze bardziej, to zaczął się podnosić i bieganie do ubikacji zamieniło się na problemy z oddychaniem o ból żeber, jak Mały się pcha.
reklama
Malutka...
Fanka BB :)
iwi10
Fanka BB :)
A ja właśnie zjadłam pomarańcza i mały ma czkawkę. A dupcie czuję też pod żebrami jak wypina się.
Ehhhh ja nie wiem czy to pupe malenstwo moje wypina czy nózki ale niezły dyskomfort wtedy czuje
Dzis moje malenstwo miało czkawke , ale poza tym było wyjatkowo ruchliwe....
No ale teraz jakos sie uspokoiło, moze sie dziecina zmeczyla dzisiejszym fikaniem:-)
Dzis moje malenstwo miało czkawke , ale poza tym było wyjatkowo ruchliwe....
No ale teraz jakos sie uspokoiło, moze sie dziecina zmeczyla dzisiejszym fikaniem:-)
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Wpychanie nóżek pod żebra, to ja już miałam jakiś czas. Moja mała lepsza niż pajączek (do prostowania pleców), wystarczy, że się trochę pochylę, to od razu czuję nóżki i muszę się prostować
Hehe mam tak samo, obiad zjeśc ciężko muszę talerz w rece trzymać i wyprostowana jeść :-) słodziaki z tych naszych maluszków:-)
reklama
C
claudia4you
Gość
U mnie mniej ruchów ostatnio...