reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy maluszka

moja Natalka to od wczoraj jakaś pobudzona... dziś to dosłownie rekordy w ruszaniu biję... moze mały sportowiec rosnie, moze gimnastyczka, bo tak sie rozciaga... Wypycha mi brzuszek z lewej strony i kopie u góry z prawej, taką pozycję ma na pewno od 29 tc.

ja też zauważyłam tendencję, ze jak ktos chce się z nią przywitać i przykłada ręke do brzucha to uspokaja sie, choć ostatnio wita sie z tatą po przyjściu z pracy :) bo do tej pory była cisza...nawet wymyśliliśmy taki tekst: cisza tata idzie :)

reklama
Mój synek ostatnio coś bardzo nadpobudliwy jest i nie wiem dlaczego. Od 3 dni dość, że mocno kopie to jeszcze często. Z drugiej strony wolę jak jest nadpobudliwy niż spokojny...

Po nocnym spacerze nie czułam ruchów. I tak intensywnie o tym myślałam, że w końcu mały dał znak. Co prawda to były jakieś leniwe ruchy, ale najwidoczniej chciał mi powiedzieć "Spoko mamuśka, odpoczywam" ;) Dziś jest spokojniejszy, ale to tez pewnie dlatego, że miałam kilka razy skurcze i więcej chodziłam. Ale jak go znam to kolejna cisza przed burzą i już wkrótce da mi popalić, bo przecież wizyta u lekarza się zbliża, a on przed wizytami się bardziej aktywny robi ;)

reklama
Do góry