reklama
Elena
Grudniówka 2010
U mnie Madzia ma bardzo nisko głowe i najgorsze jak się wieczorem wyciąga i wali mi głową w pęcherz, makabra, ale daję radę.
Ciężkie uczucie.
(: Anka :)
Fanka BB :)
Dzis w nocy mała dawała takiego czadu, jak jej tatus przykladal reke, ze az moj maz sie bał, ze cos sie mi stanie Kopniaki najczesciej w okolicy pepka Fajnie
doti_00
Zaangażowana w BB
Moja córcia to uruchamia się jak akurat muszę się skupić...
Ale zauważyłam, że często reaguje intensywnymi ruchami jak położę się na plecach i wyreguluje (uspokoję) oddech... Super sprawa - ruch na zawołanie...
Najgorzej jak siedzę przed kompem a ona mnie z "buta" po nerkach. Szok... Parę razy mi się zdarzyło jak oberwałam - totalna cisza w pracy a tu nagle taki stłumiony jęk wydaję. Wszystkie oczy na mnie co się dzieje - wstyd...
Ale zauważyłam, że często reaguje intensywnymi ruchami jak położę się na plecach i wyreguluje (uspokoję) oddech... Super sprawa - ruch na zawołanie...
Najgorzej jak siedzę przed kompem a ona mnie z "buta" po nerkach. Szok... Parę razy mi się zdarzyło jak oberwałam - totalna cisza w pracy a tu nagle taki stłumiony jęk wydaję. Wszystkie oczy na mnie co się dzieje - wstyd...
Heh... u mnie jakoś był do tej pory spokój. Ale od kilku dni widzę, że Mała się rozbrykała =) I szczególnie rano daje czadu =) Ale nie wiem czy wy tak też macie, ale najczęściej czuje jej rączki, a nóżki nie za bardzo. Ale mam nadzieję, że to tak jest. ?!
agbar
Fanka BB :)
Cos czuję, że będzie problem z robieniem zdjęć małemu. Chciałam zrobić filmik, jak rusza mi się brzuch. Akurat mały brykał na całego. Ale oczywiście jak tylko włączyłam kamerę - cisza. Miałam kilka podejsć i za każdym razem to samo. Mały uparciuch
U
użytkowniczka r
Gość
Mój maluszek po wczorajszym mega brykaniu dziś tylko troszkę dał znać o sobie i póki co odpoczywa po wczorajszych szaleństwach
Elena
Grudniówka 2010
Cos czuję, że będzie problem z robieniem zdjęć małemu. Chciałam zrobić filmik, jak rusza mi się brzuch. Akurat mały brykał na całego. Ale oczywiście jak tylko włączyłam kamerę - cisza. Miałam kilka podejsć i za każdym razem to samo. Mały uparciuch
Jest dokładnie to samo. Leżę to macha sie cały brzuch, biorę do ręki telefon, czy aparat nagle cisza. Jak odłożę znów szaleje. Już jakiś czas temu pisałam,ze od jakiegoś czasu filmuję brzuch,ale rezultat jest taki jak u Ciebie. Mam nadzieje ,ze wkońcu sięuda.
U
użytkowniczka r
Gość
Jest dokładnie to samo. Leżę to macha sie cały brzuch, biorę do ręki telefon, czy aparat nagle cisza. Jak odłożę znów szaleje. Już jakiś czas temu pisałam,ze od jakiegoś czasu filmuję brzuch,ale rezultat jest taki jak u Ciebie. Mam nadzieje ,ze wkońcu sięuda.
U mnie to samo
reklama