reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy maluszka

reklama
...dziewczyny:) każdy temat, inny niż ten którego właśnie uczyć się trzeba, jest akurat bardzo interesujący:)

To prawda. Jak miałam 12 lat wtedy urodziła siemoja siostra i chciałam wiedziec na temat dzieci jak najwięcej. Przynajmniej teraz wiem bardzo dużo. Sporo się zapomniało,ale laikiem już nie jestem.

Niom fajnie meieć dużą różnice wieku. Między mną a bratem jest 17 lat i naprawde było mi lzej przy Lolku. Filip wczoraj dał czadu ha ha ha. W końcu wyczaiłam jego uluobioną h. Tak między 20 a 21. POza tym sie przeciąga, wypycha i czka na dole...Mam nadzieje, ze już tak zostanie.

Mój maluszek wczoraj szalał na całego. Skorzystała na tym moja kuzynka, która nas odwiedziła, bo mogła do woli "wyczuwać" ruchy, trzymając rękę na brzuchu. Cała w skowronkach była, a mały tak się wiercił, że podejrzewam, że to jakaś popisówa była ;)

Mój na odwrót i nie popisuje się w ogóle,tylko jak jest sam na sam z mamusia to wtedy daje popalic,a jak juz ktoś jest to tylko tak normalnie się rusza :)

Normalnie mnie zaskoczył wczoraj. Zapowiedziałam kuzynce, że jak położy rękę, to będzie koniec ruszania, a tu mi maluch niespodziankę zrobił. Dziś tez daje czadu. Normalnie nie wiem co się dzieje. Kilka dni spokoju, prawie nic nie czułam, a teraz chyba nadrabia.

reklama
Mój chłopak ostatnio jak przyłożył głowę do brzucha to dostał w ucho,heh.
Coś mi się wydaje,że mój syn sie przekręca, bo od wielu godzin mam wypchany brzuch i widzę,że dziecko nie siedzi w brzuchu pionowo. Po środku i z jednej strony przez wiele godzin miałam wypchany brzuch.Teraz też jest,ale juz nie tak bardzo.

Do góry