reklama
a moje wczoraj i dzisiaj mało dawało o sobie znać ale jednak chociaż małe kopniaczki się pojawiły. czasami chyba jakoś tak dziwnie trafi jak się wierci w środku, że czuje jak by mi taki dreszcz przechodził przez żołądek aż do gardła... nigdy wcześniej tak nie miałam więc myślę, że to dzidziola sprawka
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ooo to bardzo prawdopodobne, zauważyłam już że dziecko bardzo reaguje na nasze złe humory. Ty kochana tyle nie płacz tylko głowa do góry! (powiedziała ta co ryczy co reklamę ;-))
moje maleństwo tylko raz tak dawało czadu, że spać nie mogłam - jak miałam 39 st temperatury hehe chyba wtedy się z mamusią źle czuło i nie mogło znaleźć sobie miejsca płaczki - zakaz ryczenia - uśmiech tylko wskazany :-)
Elena
Grudniówka 2010
Z półtora tygodnia temu w nocy byłam nad wodą i na parkingu był pies , widać ,ze porzucony czy coś w tym rodzaju. Nieźle sie ukrywałam ,zeby nie płakać, tak mi było żal. Chłopak myslał,że źle sie czuję, ale głupio było mi powiedziec ,ze chodzi o psa ,bo wtedy juz na dobre zaczęłabym ryczeć. Na drugi dzień jak o nim myślałam to też łzy napływały mi do oczu.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Elena jak chodzi o zwierzęta to mam dokładnie tak samo. Wystarczy tylko, że pomyśle o tych biedactwach i już ryczę...
A z facetami to juz tak jest - oni ciągle NIC NIE ROZUMIEJĄ. Mam nadzieję, że do niego dotarło żeby cie nie denerwował i nie smucił bo nas grundiówek jest dużo i jak się zjedziemy wszystkie z buzującymi hormonami to chłop będzie miał za swoje
A z facetami to juz tak jest - oni ciągle NIC NIE ROZUMIEJĄ. Mam nadzieję, że do niego dotarło żeby cie nie denerwował i nie smucił bo nas grundiówek jest dużo i jak się zjedziemy wszystkie z buzującymi hormonami to chłop będzie miał za swoje
oj tak... grudniówki razem zebrane potrafią na pewno dać komuś popalić hehe ja w każdym razie jak mi ktoś zajdzie za skórę to jestem strasznie bojowo nastawiona... i jak z takim nastawieniem wszystkie wyruszą z domów to chłop ma przesrane
reklama
Hej dziewczyny Muszę Wam powiedzieć, że już w 100% jestem pewna, że to co czułam tydzień temu i wcześniej to był mój maluszek )) Teraz czuję go coraz wyraźniej, choć nie często Ale jestem zadowolona ))))))))))))))))))))