reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy maluszka

Elena bardzo delikatnie to ujełaś "ze jest to niemiłe uczucie"... Doskonale Cie rozumiem,bo też starciłam dwoje, ale nie az tak pózno (6 i 10tc) Dla mnie bylo to prawdziwe pieklo i dlugo nie moglam sie pozbierac. Uspokaja mnie kazde usg i delikatny ruch, zaluje ze nie czuje ich czesciej i sa jeszcze tak nieregolarne, ale dobrze ze sa...Codownie jest je czuc szczegolnie po takich przejsciach...Musimy byc silne i wierzyc ze bedzie dobrze, bo inaczej zwariowac mozna:) Zastanawiam sie jeszcze nad detektorem tetna płodu...z jednej strony uspokoi gdy dzidzia dlugo sie nie bedzie odzywac, ale co gdy maleństwo sie zle ulozy i wogole nic nie bedzie slychac???

reklama
Malakarolina2, więc jedziesz na tym samym wózku co ja. Ale wierzę ,że tym razem się uda.

wczoraj wieczorem dzidzia się tak rozpychała że można było już poczuć przykładając rękę do brzucha na zewnątrz - mąż w niebo wzięty :-)

Hmmm też bym chciała poczuć ruchy jak przyłożę rękę ale co ja przyłożę to mój synuś się uspokaja... Dobrze, że grzeczny ale mógłby raz piąte mamie przybic ;) Czekam cierpliwie do 22 tc, może w końcu poczuję.

Hmmm też bym chciała poczuć ruchy jak przyłożę rękę ale co ja przyłożę to mój synuś się uspokaja... Dobrze, że grzeczny ale mógłby raz piąte mamie przybic ;) Czekam cierpliwie do 22 tc, może w końcu poczuję.

kochana, jeszcze spać nie będziesz mogła jak Ci przywali w nocy po żebrach ;-)

reklama
Do góry