reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy maluszka

reklama
doti_00 jeśli to twoje dziecko to powinnaś poczuć dokładnie ruchy dziecka między 20-22 tc. Chyba, że dobrze znasz swoje ciało. Więc spokojnie - ja czuję ale czy to dokładnie to okaże się w 22tc jak mi Mały porządnie dokopie :))

No to spoko. To dalej sobie będę spokojnie czytała o waszych ruchach :) Pomartwię się jak do sześciu tygodni nic tu nie napiszę :)

Ja mam jeszcze mały brzuszek co mnie powoli martwić zaczyna, ale jako rekompensatę chyba moje dziecko kopie mnie z całą siłą. Przynajmniej wiem, że tam jest i że, mam nadzieję, ma się dobrze.

moj tez nie urosl przez 2 tygodnia ani troche, tylko na wadze przybralam odrobine jakies 1,5 kg no i moje nie kopacz:/ ale wiem ze mam czas tylko wszystkim kopie nawet w 13 , 15 tyg a moje w 18 nie?? to niepokojace dla hipo nastawionej ciezarnej ;D

moj tez nie urosl przez 2 tygodnia ani troche, tylko na wadze przybralam odrobine jakies 1,5 kg no i moje nie kopacz:/ ale wiem ze mam czas tylko wszystkim kopie nawet w 13 , 15 tyg a moje w 18 nie?? to niepokojace dla hipo nastawionej ciezarnej ;D

bo to może grzeczna księżniczka będzie;-)

salomi spoko luz doczekasz sie :) i dziecko nie kopie w 13 tc bo jeszcze jest malutkie i nie ma takiej sily :) ja juz tez sie doczekac niemoge ahhh

wiolcia a teraz cie zlapie za slowko bomi sie od razu weselej zrobilo. tot co do doti napisalas"jesli to twoje dziecko to ..." :D wiem ze to przejezyczenie ale fajn e hehe :)

reklama
A mój brzdąc od wczoraj nadaje morsem :) - jestem w pierwszej ciąży i muszę powiedzieć że to bardzo dziwne uczucie jak dziecko od środka do Ciebie puka :)
OT - coś z tym suwaczkiem nie tak bo wg innych kalendarzy ciąży jestem w 18 tc

Do góry