reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
i moje też!!!!Zgaga, kopanie w pęcherz, sikanie co 15 min i bezsenne noce, kopanina nieustanna, ja nie wiem co to za dziecko?????
bo to dziewczynki
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Moja dzidzia natomiast chyba bedzie spokojna - kopie systematycznie ale spokojnie i delikatnie. Tyle ze charakterna chyba bedzie bo wymusza na mnie zmiane niektorych pozycji - i bedzie mnie tak meczyc az sie ugne i poloze w innej pozycji
Gabrysia natomiast w moim brzuszku miala non stop czkawke - bardzo mnie to denerwowalo Na szczescie ponoc dziecka czkawka nie denerwuje. :-)
Gabrysia natomiast w moim brzuszku miala non stop czkawke - bardzo mnie to denerwowalo Na szczescie ponoc dziecka czkawka nie denerwuje. :-)
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Aniam - faktycznie te nasze wrzesniowe dziewczynki sa chyba bardzo rozbrykane:-) Moj Tobiaszek tez preferuje prawa strone i mam wrazenie ze w okolicach pepka z prawej strony mam jakas wypuklosc od tego kopania;-)
Hejka jestem nowa tuż po przywitaniu gnam do wrześnióweczek aby wspólnie przeżywać ten wspaniały czas
Jestem w kolejnej ciąży i ruchy czułam bardzo wcześnie bo w 13 tygodniu obecnie moja córeńka potrafi mnie zamęczyć, nie wiem ale chyba wszystkie dziewczynki są takie ruchliwe!
Jestem w kolejnej ciąży i ruchy czułam bardzo wcześnie bo w 13 tygodniu obecnie moja córeńka potrafi mnie zamęczyć, nie wiem ale chyba wszystkie dziewczynki są takie ruchliwe!
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Moja mała gwiazdeczka tez już szaleje, porządnie. Nawet mojemu Marcinowi udało sie załapać na kopniaka, ale był zdziwiony, że tak mocno oberwał! Tez juz wiem kiedy sie pręży i przeciąga. Wczoraj to nie mogłam zasnąć, tak szalała! ;-)
Podziel się: