reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy maluszka

sorki ja juz kiedys pomoglam, laska (jaks inna) obiecywala w 100% udostepnic wyniki swojej pracy ... i jakos do dzis chyba ta prace pisze :szok:;-)

a co do desperacji to hmm moze bede tutaj brutalna ale sorki na napisanie pracy ma sie rok czasu ... to chyba sporo ... ale pojechalam brutalnie ... a co tam wolnosc w koncu mamy :-p
Roznie z tym bywa, u mnie promotor z olsztyna najpierw dlugo nie mogl zdecydowac sie na temat, a pozniej po 3 rozdzialach zmienil temat na inny, wiec w sumie mialam bardzo niewiele czasu. A sam dupek upominal sie ze on bedzie promotorem tej pani co w lublinie studiuje, zebym tam mogla robic badania. W ogole w jednym czasie pisalam dwie prace, bo oba kierunki konczylam:-p. Ale rzeczywiscie to przypadek specjalny, ogolnie ma sie rok lub nawet wiecej

reklama
Też różnie bywa, u nas np zależy od wydziału, czasem rok, czasem pół. A pół to już z obroną, pracę musi ci jeszcze promotor poprawić (miesiąc), musisz 3 tyg. wcześniej złożyć... a po drodze jakieś ferie, święta, długie weekendy...
Ja z tych co pomagają we wszelkich takich pracach, 10 min mojego czasu w końcu niedużo. A wyniki to generalnie nie wierzę że ktoś udostępni. Chociaż mi jedna dziewczyna kiedyś wysłała :happy:

sorki wielkie ale ja dalej bede w swoim tkwic choc pewno na zolze i chamidlo wyjde ... ale co tam ... asertywnosci sie ucze i tyle ...
co do pisania prac to dwie napisalam (jedna z projektem) wiec wiec ze jest ciezko i czas goni no ale nawet na przejciowke dluzszy termin niz miesiac mialam ...

zreszta tu o ruchach maluszkow mamy pisac ;-):-D a jeszcze poklocimy sie o przekonania :szok:

zreszta tu o ruchach maluszkow mamy pisac ;-):-D

Więc ja napiszę - wiecie, że jak mała się rozkręca to cały brzuch mi skacze?? :-D Superowe uczucie :-) Mężowi udało się nawet raz na kopniaka załapać, choć przede wszystkim wciąż obrywam ja :-p:laugh2:

Więc ja napiszę - wiecie, że jak mała się rozkręca to cały brzuch mi skacze?? :-D Superowe uczucie :-)
u mnie tak samo ... no superowe uczucie :tak::-D
moj mezulek juz kilkanascie razy sie zalapal ... ostatnio nawet bawil sie z mala, gdy glaskal mocniej brzuszek mala w tym miejscu kopala :-D:laugh2:fajny widok ;-)
a i martycha sie zalapala rowniez na kopniaka ... a jaka szczesliwa byla :tak::tak:

oj ja juz tez pozadnie obrywam tylko czemu wali po pęcherzu??? :dry:
dzisiejszej nocy srednio co pol godz musiałam gonić
a staram sie na noc nie pic
a co do kopania drugiej połówki to dostał po tylku, przytuliłam sie do niego a ona zaczeła szaleć ale mielismy "radoche"

Hehe, a mnie Piotruś tak kopał fajnie z boku i z przodu, a te nowe potworstwo - żebra, mostek, pęcherz, normalnie sadystyczne bobo :-D

Ano - zaczęło się, zaczęło... u mnie widzę tak samo jak poprzednio, wszędzie, mocno i na oślep, choć preferowany narząd - pęcherz:(
No i trzeci dzień zgaga, monstrualna, wczoraj paliła do 2.00 w nocy:(

reklama
Do góry