reklama
tampeza
Wrześniowe mamy'08
Tylko nie light, zawiera aspartam, ktory jest rakotworczy, w stanach juz wycofuja wszystkie produkty z nimtylko lighta albo zero sugar se kupie ... zeby zdrowo bylo ;-)
tampeza
Wrześniowe mamy'08
Radzilabym z woda, jak nie lubisz slodkiej, ja tez rozcienczam. A wiadomosc mam od swojego profesora ze studiow, wiec chyba pewna. On czesto do USA na wyklady jezdzi i tam robili te badaniatampeza nie strasz zwyklej nie lubie za slodka ... co mam ja rozcienczac ??
majeczka- bo się posikam
tampeza- mnie tez nastraszyłaś... ja co prawda bardzo żadko sięgam po colę (przed ciążą w ogóle), ale jak juz to tylko light...
a co do ruchów- ja malucha czuje codziennie, po kilka razy...ale wczoraj wieczorej, jak nie dostałam codziennej porcji kopniaków, to się nie na żarty wystraszyłam bosze schizy sie zaczęły...
tampeza- mnie tez nastraszyłaś... ja co prawda bardzo żadko sięgam po colę (przed ciążą w ogóle), ale jak juz to tylko light...
a co do ruchów- ja malucha czuje codziennie, po kilka razy...ale wczoraj wieczorej, jak nie dostałam codziennej porcji kopniaków, to się nie na żarty wystraszyłam bosze schizy sie zaczęły...
reklama
W Niemczech tez jest kmpania na lighty wszelkiego rodzaju. Ogolnie sa niezdrowe i niezalecane. Ja nigdy nie przepadalam i unikam, zwlaszcza nabialu light.
Moje nie kopie, nie wiem juz sama co to, czy jelita czy maluch. Schiza juz jest na calego. Jeszcze jak czytam ze wasze kopia to:-(. W poniedzialek ide do gina, moze sie uspokoje jakos.
Majeczka fajna malpka, na tej pepowinie
Moje nie kopie, nie wiem juz sama co to, czy jelita czy maluch. Schiza juz jest na calego. Jeszcze jak czytam ze wasze kopia to:-(. W poniedzialek ide do gina, moze sie uspokoje jakos.
Majeczka fajna malpka, na tej pepowinie
Podziel się: