reklama
Isunia, może i codziennie, ale oglądałaś "In the womb"??? Tam była informacja, że maluszek przesypia 90% dnia, znaczy to, że np, może fikać kiedy śpisz...
Teraz to mądra jestem, a jak dwa dni temu nie czułam ruchów, to panika...
Teraz to mądra jestem, a jak dwa dni temu nie czułam ruchów, to panika...
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Ja też kilka dni nie czułam dzidzi,jak powiedziałam mojemu mężusiowi to stwierdził że maleństwo się na mnie gniewa że piję jakąś gazowaną colę i się buntuje.Ale od wczoraj znów we mnie coś tam stuka w środku,najczęściej jak siedzę przy kompie hihi bo brzusio lekko przygniecione jest
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Mój potomek tez najbardziej szaleje jak siedzę. Puka do mnie i mówi, za ciasno mi tu, Mamusiu!
Majeczka32
Hahahaha biedne te nasze maleństwa ciągle je przygniatamy...;-)
Ja staram się nie siedzieć często przy kompie ,dziś np.byłam na ogródku z mężusiem i Kacperkiem,wyciągnęłam fotel rozkładany i wylegiwałam się w słoneczku mmmmm wspaniale było Zobacz załącznik 73551
Ja staram się nie siedzieć często przy kompie ,dziś np.byłam na ogródku z mężusiem i Kacperkiem,wyciągnęłam fotel rozkładany i wylegiwałam się w słoneczku mmmmm wspaniale było Zobacz załącznik 73551
Majeczka32
Isunia hahaha wyobraż sobie napiłaś się coli ....i skąd te kopy?Dzidzia wisi na pępoinie huśta się i woła:Jeszcze,jeszcze,jeszcze....hahahaha ale mam schizy
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
:-):-):-):-):-):-) Majeczka! Bo peknę!!
Podziel się: