reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy maluszka

reklama
dziewczyni spokojnie - bankowo wszystko jet ok - ja Kubasa poczułam chyba w 22 albo nawet w 23 tc - także cierpliwośći - a może już czujecie tylko nie wiecie,że to to ;-)

dziewczyny- gratuluje ruchów!!!

a te które jeszcze nie czują- niech się nie przejmują!!! ja julie poczułam dopiero po 20 tygodniu (chyba 21 albo nawet 22)... także wszystko przed wami:tak::tak:

mnie pierwszy raz (jak poczułam) brzdąc kopnął na spotkaniu inżynierów - uśmiałąm się w duchu, że temat rozmowy mu nie odpowiada...., albo nie chciała żeby mama zasneła...a to było w zeszły poniedziałek...

reklama
Gratuluje wszystkim mamuiom ktore poczuly pierwsze koniaczki i trzymam kciuki za te mamusie ktore jeszcze ich nie czuję-zeby szybciutko poczuly bo to cos najpiekniejszego na ziemi​

Do góry