reklama
Tampeza, racja z aspartamem. Ogólnie też tłuszcze trans to syf, nie powinno się dawać dzieciom ani jeść w ciąży (czyli prawie wszystkie słodycze - w UK pisze na opakowaniu na wszystkim czy zawiera tłuszcze trans więc można sprawdzić, pieczywo cukiernicze (drożdżówki, ciasta, słodkie bułki)).
U nas młody uwielbia drożdżówy, sami musimy więc piec :-)
U nas młody uwielbia drożdżówy, sami musimy więc piec :-)
Isunia Niemcy podobnie, ale tu stawiaja na zdrowa zywnosc. Zjedz jednego normalnego masa a nie 15 light:-). Misiek kupil jogurt jogobeli light 1% i co pomino tego ma na 100g jakies 68kalori. To praktycznie tyle samo co ma normalny roznica jakies 15-20 kalori. A jakos zdrowszy mi sie nie wydaje niz zwykly.
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
ja nie patrzę na to czy coś jest light czy nie jem to co mi smakuje, a coli nie piję bo przestała mi smakować
moja kruszynka wczoraj kopnęła swojego starszego brata, Mateusz aż się zarumienił z radości :-)
a dziś miała czkawkę, jakie to śmieszne uczucie i nie lubi tak jak wasze kiedy za długo przy kompie siedzę
moja kruszynka wczoraj kopnęła swojego starszego brata, Mateusz aż się zarumienił z radości :-)
a dziś miała czkawkę, jakie to śmieszne uczucie i nie lubi tak jak wasze kiedy za długo przy kompie siedzę
Anastazja1
czekamy na?
Malwinka coraz mocniej daje znac o sobie i jest baaaaardzpo aktywna. Jak taka aktywna bedzie po porodzie to czuje ze rece bede miale pelne roboty
Z siedzeniem przed kompem jest identycznie....dzidzi chyba ciasnio jak dlugo siedze w takiej pozycji
Z siedzeniem przed kompem jest identycznie....dzidzi chyba ciasnio jak dlugo siedze w takiej pozycji
reklama
Podziel się: