reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
moja kruszynka zaczęła brykać z prawej strony a teraz od kilku dni fika z lewej i bardzo niziutko. tam jest jej chyba najlepiej
Hej dziewczyny,
nie wiem tak naprawdę czy to dzidziuś, ale nie przyjmuje innej wiadomości, wczoraj dwa razy poczułam delikatne "smyrnięcie" niesamowite, nie sądziłam że aż tak się wzruszę. To jest wspaniałe.
Pozdrawiam Was kobietki
nie wiem tak naprawdę czy to dzidziuś, ale nie przyjmuje innej wiadomości, wczoraj dwa razy poczułam delikatne "smyrnięcie" niesamowite, nie sądziłam że aż tak się wzruszę. To jest wspaniałe.
Pozdrawiam Was kobietki
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
isunia - wszelkie poradniki piszą tak: jeśli coś poczułaś, podejrzewając że to dzidziuś, to jeśli jutro poczujesz to znów, to znaczy że to dzidziuś... No mniej więcej ;-)
Ja pierwsze ruchy poczułam już ze 3 tyg temu, ale były baaaardzo delikatne, no i teoretycznie było za wcześnie żebym mogła te pierwsze ruchy poczuć. Ale wiem że to było to, bo w tym tygodniu, od poniedziałku, potomek mój rozszalał się na dobre i teraz rzeczywiście czuję go codziennie...
Abigail - tak, uczucie jest rewelacyjne!
Ja pierwsze ruchy poczułam już ze 3 tyg temu, ale były baaaardzo delikatne, no i teoretycznie było za wcześnie żebym mogła te pierwsze ruchy poczuć. Ale wiem że to było to, bo w tym tygodniu, od poniedziałku, potomek mój rozszalał się na dobre i teraz rzeczywiście czuję go codziennie...
Abigail - tak, uczucie jest rewelacyjne!
Podziel się: