reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy maluszka

:tak: fantastyczne uczucie! Ja wciąz czuję maluszkla bardzo delikatnie, ale daje o sobie znać codziennie wieczorkiem, szczególnie jak siedzę wieczorkiem na forum :-D
Tylko udawało że jest grzeczne, wczoraj juz nie chciało tatusia kopnąć :laugh2:

reklama
aaaaaaaaa u nas nadal cisza..........leniwe cos to dziecko., albo matka za tlusta:-:)-(.........ciekawe jak u Klajo..........moze jak sie w koncu odezwie to tez bedzie miala dobre wiesci...........

Kkasiulka gratulacje!!!!:-):-):-)

ajako: mogę się z tobą licytować na tłustość hehehe, i murowane że przegrasz, więc to nie sprawa tłustości... po prostu jedne czują wcześniej, inne później;-):tak:
przyjdzie dzień że się rozkopie na dobre... aha i kup sobie orzeszki w miodzie, na mojego zgredka podziałało;-):-D:-D:-D

hej, fajnie trafilam na ten wAtek bo akurat dzis moge napisać że ja też tego doświadczyłam, zsamego ranka już się przebudziłam, i tuż pod pępkiem jakbyktoś dotykał od środka 2 razy.. w sumie to juz skończyłam 18 tydz wiec chybo to już to!! bardzo miłe doświadczenie..oby częściej..:-)

magda- gratuluje!!!

u mnie bez zmian- maly szaleje:tak::-D:tak: ruchy czuje codziennie, baaaa... po kilka razy dziennie:tak:cudne uczucie... przeżywam to poraz drugi i tak samo intensywnie:-D

Ja wczoraj wieczorem poczulam takie jakby babelki w dole brzucha. Nawet udalo mi sie meza zawolac i on tez poczul. Ale nie wiem jeszcze czy to Dzidzia czy moze moje wnetrznosci:) Jestem pierwiastka i zaczelam 17 t.c wiec to moze troche za wczesnie.

Mój pisklak dzisiaj wypchnął nogę koło pępka i tak sobie trzymał. Połaskotałam go trochę, potem zabrał i poszedł sobie głębiej:-)
Wczoraj tatuś polował na kopniaczka,ale się nie udało, mały jak tylko Y. przyłożył dłoń do brzucha uspokoił się, umościł pod jego ręką i był spokój:tak:

A wogóle on jest jakiś prawicowy:tak: więcej go po prawej niż po lewej.
A kopie ciągle, od rana do nocy praktycznie z małymi przerwami kiedy jestem najedzona...
chociaż właśnie rozbrykał się na nowo:) Ten pajac z tygryskiem brykającym to zdecydowanie trafiony pomysł hahah ...:-)

reklama
Do góry