reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy maluszka

Ewuniu- w Galerii Mokotów, ale nie umiem Ci dokładnie wytłumaczyć gdzie, nawet piętra nie pamiętam ale na "mapie" sklepu znajdziesz na pewno:) fajne dziewczyny pomogą, polecą, doradzą.Kupiłam tam ostatnio świetną spódniczkę jeasnową i jak tylko mogę to w niech chodzę :-) super wygodna. W sierpniu czeka mnie ślub koleżanki w Krakowie i nawet upatrzyłam sobie tam taką żółtą sukienkę jak Big Bird z ulicy sezamkowej:p o ile dam radę pojechać w co wątpię:(

reklama
No mnie zaczyna uciskać mój dd:(
H wczoraj jak zobaczył to się złapał za głowę i było tylko: "Jezusie, ale masz bimbały!!!!"

W sierpniu czeka mnie ślub koleżanki w Krakowie i nawet upatrzyłam sobie tam taką żółtą sukienkę jak Big Bird z ulicy sezamkowej:p o ile dam radę pojechać w co wątpię:(

ja w sierpniu tez mam wesele u kuzynki, ale na pewno nie dam rady pojechać... bo to ze 2 tygodnie przed terminem... i w dodatku w pile.
w czerwcu też mamy dwa wesela i w lipcu jedno... i na te się wybieramy:-):-) i zaraz po porodzie ślubuje brat P...

Ewcia- no ja niby miesiąc, ale nie wiadomo jak się będę czuła i jak wielka będę do tego czasu a tu jeszcze weselisko jakieś wydumane, pod gołym niebem, to co mam z fotelem jechać czy może sako ze sobą targać hahah.Mój mi zapowiada,że absolutnie nie ....A ta koleżanka jak ją poinformowałam o mojej ciąży powiedziała: no wiesz co, aleś termin wybrała pewnie teraz nie przyjedziesz bo się będziesz źle czuła....:baffled: Odpowiedziałam, że dzięki że nam tak dobrze życzy:-)

Ewa - pępek swiata jest na parterze koło sephory , mniej wiecej na środku GM , niedalekko fontanny ( poprzeczna alejka do tych głównych ) jako pracownik GM wiem co gdzie jest na pamięć , jak będziesz się wybierała daj znać może będę w pracy to sie zobaczymy przy okazji :)) ciuszki są rzeczywiście super, choc ze spodniami jeans troszkę przegieli 385 zł ... troszke drogawo.. co do spodni jak już pisałam wcześniej polecam stiosko w KDT , do wyboru, do koloru , jeans , materiał sztruks , co tylko chcesz, wszystko po 120zł .. wiec cena też ok..
Bluzeczki są super w cubusie ( też w G. mokotów parter ) maja bardzo duzo bluzek " obcinanych pod biustem ) no i tanich ok 50-70zł ..
ja w pracy dostałam tzw . ciuszek pracowniczy ( dostajemy co trzy miechy - buty, 3 koszulki, 3 bluzy i dodatki ) no i wybrałam juz sobie takie rzeczy w których dłużej pochodzę ..
Co do wesel najbliższe w maju 3- go , potem 30sty sierpień .. |(J. wiezie moją koleżanke do slubu) trochę lipa bo to 8dni przed terminem , ale jak cos damy komuś auto i niech sam ich wiezie :))( J. jak już kiedyś pisałam pracuje w firmie motoryzacyjnej więc dlatego robi jako kierowca u znajomych i wypożyczalnia samochodów ) na ten 3go maja też w roli kierowcy ..

reklama
Do góry