reklama
Anastazja1
czekamy na?
Czesc dziewczyny ja ruchy czuję od 16 tygodnia.
Być może cwezsniej poniewaz to druga ciąża-tak zresztą tłumaczyl mi gin.
Wczoraj po raz pierwszy mąż poczul kopniaczka pod reką )))
Być może cwezsniej poniewaz to druga ciąża-tak zresztą tłumaczyl mi gin.
Wczoraj po raz pierwszy mąż poczul kopniaczka pod reką )))
korni
Wrześniowe mamy'08
anastazja - nooo, super z tym kopniaczkiem... moja oponka zagłusza wszystko;-)
dziewczyny a mój maluch coś dziwnie nadaktywny, to chyba te spodnie, podobno dzieci kręcą się jak są ściskane... już rozpiełam do końca suwak normalnie, bo mnie zdziela i zdziela;-)
chyba druga wierzgała rośnie
a tak w ogóle to w 18 tyg dziecko ma kilkanaście cm, a rozciągnięte 25! więc ma co kopać
dziewczyny a mój maluch coś dziwnie nadaktywny, to chyba te spodnie, podobno dzieci kręcą się jak są ściskane... już rozpiełam do końca suwak normalnie, bo mnie zdziela i zdziela;-)
chyba druga wierzgała rośnie
a tak w ogóle to w 18 tyg dziecko ma kilkanaście cm, a rozciągnięte 25! więc ma co kopać
Anastazja1
czekamy na?
KORNI to nie gniec dzieciaczka tylko wskakuj w spodenki ciążowe!!!!!!
I Tobie i maluszkowi bedzie wygodniej!!!!!
Ja bardzo lubie odzież prenatalną a moja ulubiona firma to 9 fashion, happymum, bebefield
9fashion - odzie� ci��owa. Moda ci��owa dla przysz�ych mam.
I Tobie i maluszkowi bedzie wygodniej!!!!!
Ja bardzo lubie odzież prenatalną a moja ulubiona firma to 9 fashion, happymum, bebefield
9fashion - odzie� ci��owa. Moda ci��owa dla przysz�ych mam.
korni
Wrześniowe mamy'08
sknera jestem i tyle... hehehe... okropna mama... po co kupować ciuchy na 4 miechy, hehehe...
ciążę z magdą fakt, faktem od 19tyg na L4 przechodziłam w dresopodobnych i było mi wygodnie i potem te ciuchy wykorzystałam...
...ale kupię sobie jedne wyjściowe;-)
ciążę z magdą fakt, faktem od 19tyg na L4 przechodziłam w dresopodobnych i było mi wygodnie i potem te ciuchy wykorzystałam...
...ale kupię sobie jedne wyjściowe;-)
Korni- z tym ściskaniem to chyba coś jest - mój kopie jak się nachylam np przy pisaniu postów a jak jestem konkretnie głodna i biorę pierwsze kęsy do ust to wtedy zaczyna się parada Jak mi bardzo "dokucza" to przykładam rękę i się uspokaja kochane dziecko naprawdę, chyba po ojcu ma charakter..
Ja w ciążowe ciuchy wskoczyłam w II miesiącu... Brzuch mi wywaliło od samego początku, jak byłam w III to ludzie mnie pytali czy to już VI... No a poza tym pierwsza ciąża, tatuś dumny poleciał i nakupował mi galotów to co mi tam
A w weekend poszłam do Mothercare i kupiłam super pakę specjalnych fig bo z tym był problem, normalne jednak dawały w kość (dosłownie) mają fajne przeceny. największy problem mam z biustonoszami, te które kupiłam z myślą , że posłużą do koncą są już małe chyba się przerzucę na jakieś topy elastyczne bo nie idzie nastarczyć
Mi jest ciężko znaleźć rozmiar na siebie, kupuję w Pępku Świata, rozmiar XS na dół na górę nawet M-ka (to brzuch to brzuch!) ale tegoroczna moda jest dość łaskawa te tuniczki i bluzki nadają się spokojnie na brzuszek (na razie) a potem też posłużą mam nadzieję (znowu) ....
Ja w ciążowe ciuchy wskoczyłam w II miesiącu... Brzuch mi wywaliło od samego początku, jak byłam w III to ludzie mnie pytali czy to już VI... No a poza tym pierwsza ciąża, tatuś dumny poleciał i nakupował mi galotów to co mi tam
A w weekend poszłam do Mothercare i kupiłam super pakę specjalnych fig bo z tym był problem, normalne jednak dawały w kość (dosłownie) mają fajne przeceny. największy problem mam z biustonoszami, te które kupiłam z myślą , że posłużą do koncą są już małe chyba się przerzucę na jakieś topy elastyczne bo nie idzie nastarczyć
Mi jest ciężko znaleźć rozmiar na siebie, kupuję w Pępku Świata, rozmiar XS na dół na górę nawet M-ka (to brzuch to brzuch!) ale tegoroczna moda jest dość łaskawa te tuniczki i bluzki nadają się spokojnie na brzuszek (na razie) a potem też posłużą mam nadzieję (znowu) ....
Moje wczoraj zdenerwowalo sie na siostre co skakala matce po brzuchu i skopalo matke. Ciezkie czasy nastaly dla mnie wrog zewnetrzny i pasozyt wewnetrzny no i na dokladke jeszcze ojciec tego wszystkiego:-);-)
Korni ja tez w klubie skner
Korni ja tez w klubie skner
reklama
kupuję w Pępku Świata.
sanya- a gdzie można ten sklep znaleźć???
ja co prawda mam już 4 pary spodni, ale chciałabym sobie zakupić jeszcze jakąś spódnicę i wyjściową bluzeczkę:-)
Podziel się: