reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy maluszka

He, he, he ajako - wycieli Ci słowo o uważnym słuchaniu, he, he, he... a mnie wszyskie ku****wy przeszły bez cenzury, tą sobie sama ocenzurowałam:)))))

reklama
dziewczyny gratuluje!!!!

u nas też maluch szaleje:tak::tak:

klajo, ajako- w krotce i wy się nam pochwalicie:-D:-D na razie pierwszeństwo mają mamusie wtórne:-D:-D:-D

Czesc dziewczyny ja ruchy czuję od 16 tygodnia.
Być może cwezsniej poniewaz to druga ciąża-tak zresztą tłumaczyl mi gin.
Wczoraj po raz pierwszy mąż poczul kopniaczka pod reką :))))

anastazja - nooo, super z tym kopniaczkiem... moja oponka zagłusza wszystko;-)
:-D

dziewczyny a mój maluch coś dziwnie nadaktywny, to chyba te spodnie, podobno dzieci kręcą się jak są ściskane... już rozpiełam do końca suwak normalnie, bo mnie zdziela i zdziela;-):-D
chyba druga wierzgała rośnie:sorry2:

a tak w ogóle to w 18 tyg dziecko ma kilkanaście cm, a rozciągnięte 25! więc ma co kopać:-D

artemida mnie też się "przelewało" po słodkim w 15 tygodniu... myślę że twój małżonek to jednak jelitek nie słuchał:-D

sknera jestem i tyle... hehehe... okropna mama... po co kupować ciuchy na 4 miechy, hehehe...
ciążę z magdą fakt, faktem od 19tyg na L4 przechodziłam w dresopodobnych i było mi wygodnie i potem te ciuchy wykorzystałam...
...ale kupię sobie jedne wyjściowe;-)

Korni- z tym ściskaniem to chyba coś jest - mój kopie jak się nachylam np przy pisaniu postów:p a jak jestem konkretnie głodna i biorę pierwsze kęsy do ust to wtedy zaczyna się parada:) Jak mi bardzo "dokucza" to przykładam rękę i się uspokaja:tak: kochane dziecko naprawdę, chyba po ojcu ma charakter..
Ja w ciążowe ciuchy wskoczyłam w II miesiącu... Brzuch mi wywaliło od samego początku, jak byłam w III to ludzie mnie pytali czy to już VI... No a poza tym pierwsza ciąża, tatuś dumny poleciał i nakupował mi galotów to co mi tam :-D
A w weekend poszłam do Mothercare i kupiłam super pakę specjalnych fig bo z tym był problem, normalne jednak dawały w kość (dosłownie:-D) mają fajne przeceny. największy problem mam z biustonoszami, te które kupiłam z myślą , że posłużą do koncą są już małe:( chyba się przerzucę na jakieś topy elastyczne bo nie idzie nastarczyć :tak::szok::-D
Mi jest ciężko znaleźć rozmiar na siebie, kupuję w Pępku Świata, rozmiar XS na dół na górę nawet M-ka:p (to brzuch to brzuch!) ale tegoroczna moda jest dość łaskawa te tuniczki i bluzki nadają się spokojnie na brzuszek (na razie) a potem też posłużą:laugh2: mam nadzieję (znowu) ....

Moje wczoraj zdenerwowalo sie na siostre co skakala matce po brzuchu i skopalo matke:szok:. Ciezkie czasy nastaly dla mnie wrog zewnetrzny i pasozyt wewnetrzny no i na dokladke jeszcze ojciec tego wszystkiego:-D:-);-)

Korni ja tez w klubie skner:tak:

reklama
Do góry