reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
my też czujemmy się już dość wyraźnie a najlepiej jest nam wieczorkiem i jest nam milusio
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Powiem wam kochane że z dnia na dzień maleństwo kopie coraz mocniej,nie jest to już pzrzelewanie tylko kopniaki hihihi ;-)
u mnie też cisza - to znaczy coś czuję ale nie dam głowy że to moje jelita nie szaleją...
ostatnio widziałam u koleżanki siniaka na brzuszku po kopnięciu maleństwa - moja córcia nie uszkadzała tak mamusi, mam nadzieję że jej młodsze rodzeństwo weźmie przykład ze starszej siostry
ostatnio widziałam u koleżanki siniaka na brzuszku po kopnięciu maleństwa - moja córcia nie uszkadzała tak mamusi, mam nadzieję że jej młodsze rodzeństwo weźmie przykład ze starszej siostry
u mnie mały sie rozszalał na dobre ruchy czuje już codziennie i wyraźnie...szczególnie wieczorem w łóżeczku:-) mój P. nie mógł uwierzyć, że czuje je tak wcześnie, więc poprosiłam go o położenie ręki na moim brzuchu i.... też wczoraj dostał kopniaka ale był w szoku, że takie małe ździebełko już tak "mocno" kopie
reklama
Moje tez nie kopie. Paulina tak kopala i szalala ze caly brzuch mi skakal a ja bylam obolala.Moja siostra z blizniakami miala wiecej spokoju niz ja z tym pedrakiem. Teraz jest nie wiele lepiej. Oczy do okola glowy bo diabel szaleje i ma 200 procent normy o 22 wieczorem. Wiec moze to bedzie spokojne.
Podziel się: