reklama
korni
Wrześniowe mamy'08
hm... wczoraj padło pytanie na temat gdzie kopie... ja stwierdziłam że w połowie wysokości między pępkiem a szewkiem po cc.... więc małe sprostowanie - kopie niżej w tej dolnej połowie i zwykle przy szewku
dziś rano dostałam kopy za bieganie po schodach
dziś rano dostałam kopy za bieganie po schodach
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
No proszę! Skopał Cie maluszek?? Coraz więcej skopanych Mam
A ja sie tez pytalam gina czy to mozliwe, ze czuje kopanie, powiedzial, ze teoetycznie nie, ale duzo kobiet mu mowi, ze juz cos czuje, choc jego zdaniem to jelita, no ale w koncu to facet to co on wie o zyciu;-) Ale ja jetsem prawie pewna ze to Dzidziol
Powiedzcie jak FACET????, nawet jeśli to gin może widzieć co czujemy? Jak nie złamiesz nogi to nie wiesz jak to boli, mimo tego, że teoretycznie wiesz jak odczuwa się ból... jak niegdy nie byłeś w ciąży to nie wiesz jak czuje się ruchy dzieciaczka... Czasem jednak współczuję facetom, bo omija ich tyle dobrego)) Może jednak czymś zasłużyli na brak przywilejów, he, he, he...
kochana - facet rodzący dzieci ?? Czy Ty to dobrze przemyślałas ..??. oni nawet jak mają katarek , to robi się z tego problem i jest oj jak boli, jaki ja biedny i takie tam inne ( chyba wiekszość taka jest ) to jak sobie wyobrażasz faceta rodzącego dzieci... chyba wszystkie by przychodziły na świat przez cesakrę... hi hi ...
reklama
Chyba czasem dzieci lepiej znoszą choroby) choć może są wyjątki od tej normy..
A my ogólnie mamy gorzej, bo faceta boli tylko jak jest chory a jak któraś z nas ma bolesne miesiaczki i męczy się co miesiąc ... oni by tego napewno nie wytrzymali,,
A my ogólnie mamy gorzej, bo faceta boli tylko jak jest chory a jak któraś z nas ma bolesne miesiaczki i męczy się co miesiąc ... oni by tego napewno nie wytrzymali,,
Podziel się: