reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

reklama
Nie wiem czy u was tak tez...
ale u nas kolejna nieprzesana noc.. tak o 2 zaczyna sie szalenstwo w brzuszku
wiecej czasu spedzam w pozycji pionowej niz poziomej:)

z jednej strony moje zebra sa wypukle a z drugiej wklesle... (tak jak by ktos ich wbil tam do srodka) i okurat ta strone upolowal moj synek...
czuje ze pod skura juz jest chyba ogromny siniak...

poczekamy do czwartku i zobaczymy co tam ten rzbojnik wyrabia
efekt jest taki ze w nocy nie spimy!!!(nawet boje sie pomyslec co bedze dalej:)

Pozdrawiam
Aniolekk

My całe szczęście ostatnio śpimy ;) Maja ma tylko takie dni czasami. Mam nadzieję, że tak długo będzie :)
Współczuję Aniołekk bólu w żeberkach.Mi też wchodzi, ale potem ucieka.Czasami aż podskakuję :)
pozdrowionka

Kasiu, mój synek (?) też upodobał sobie prawą stronę. CZasami dostanę tylko kuksańca w lewy boczek

Co jest z tym prawym boczkiem,u mnie malenstwo tez w prawe zeberka kopie,z czego przyznam sie szczerze jestem zadowolona,bo gdyby to byla lewa strona to moglabym byc w opalach,gdyz mialam popekane zebra po lewej stronie i mogloby to byc nieprzyjemne,co prawda jakis czas temu,ale nigdy nie wiadomo jaka bylaby reakcja.
Dla jasnosci bieglam do metra,bylo slisko i mokro i wywinelam orla a zebrami centralnie walnelam w prog wagonu.

Pozdrawiam i zycze duzo kopniaczkow w dzien a mniej w nocy.Pa

Hhihi, jak czytam Wasze posty to zaczynam sie martwic ze moje szczescie takie spokojne..Jula spi dopuki ja spie, jej wieczorna gimnastyka trwa od 20 do 21. W ciagu dnia buntuje sie tylko kiedy siadam do komputera - wtedy cwiczy moj brzuch na razciaganie. Czasami az sie boje ze jest za spokojna!

Monika

reklama
Co Ty nie przejmuj się, różnie to z dzidziami bywa.Moja koleżanka w całej ciąży nie odczuwa takich ruchów jak ja!
pozdrowionka :)

Do góry