reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy Maleństwa

reklama
Kasiu ja mialam rowniez dzien gdzie moja malenka wogole nie poczulam.. na drugi dzien znowu wszystko wrocilo do normy.. ..... nie przejmuj sie.tym bo naprawde wydaje mi sie ze nie ma czym ... pozdrawiam cieplutko

Kasiu moja malutka kilka dni byla aktywna a dzis znow jakas leniwa nie ma sie czym przejmowac dzieci tak jak my czasami gorsze lepsze lub gorsze dni.Nie przejmuj sie bdzie dobrze odda Ci z nawiazka

Padiq nie ma za co.

Kasia178 mialam dzisiaj dokladnie ten sam problem,az mi troszke smutno bylo,tak sie przyzwyczailam do tych kopniaczkow,na szczescie w tej chwili dalo znac o sobie,chociaz delikatnie.
Jak dlugo nie daje znac o sobie to klade sie na momencik na pleckach i obserwuje czy widac bicie serduszka,to zawsze pomaga.Jak wiadomo dzidziusia serduszko pracuje szybciej niz nasze.

Kasia, napewno wszystko jest ok. Może maleństwo śpi sobie i już.
Próbowałąś jmoże trochę pozaczepiać? Ja czasami wkłądam palec do pępka i nim ruszam, albo deliaktnie stukam palcami gdzieś w okolice pępka. Zawsze działa.

witam...
u nas tata po niewyspanej nocy rano obudzl malenstwo stawaiajc mamie pod nos pyszne sniadanko dzidzia jak tylko poczyla zapach zaczela skakac z radosci:)
a tak naprawde to moj lokator ciagle sie rozbija.. ale tez mam nadzeje ze malenstwo wypocznie z mama przez ten tydezn.. zero internetu i tel komorkowego:)
tatus obiecal robic nam ladne zdjecie:) no i stwierdzilam ze 3 razy dzenne jedzenie w osrodku bedzie zamale wiec przygotowalam sobie rodzynki jabka suszone morelki orzeszki i td:) plus same dobre rzeczy.. bo przeciez malenstwo musi cos jesc tatus tylko chodzi i smieje sie ze bede podjadac pewnie z jego talerza
no dobra znow kopniki czas do lozeczka... jutro tylko zus ksiegowa i wolnosc:) a za tydzen do szkoly rodzenia!

Pozdrwaiam wszystkie brzuszki mamuski (no i specialne pozdrowienia dla Aleksa i Oskara)
Anioekkk

Aniołku!

Jeszcze raz udanego wyjazdu życzę.

Dziewczynki!

Mój maluch też czasami potrafi już mamusi nieźle dokopać. ;D A tymi spokojnymi dniami też bym się aż tak bardzo nie martwiła.

Moja dzidzia ostatnio cos spokojna, ale cos mi sie wydaje, ze jak spalam to szalala bo chyba 2 razy w nocy wstawalam bo az mnie pechez bolal wiec raczej z mojej corci nocny marek byleby jej tak nie zostalo :)Pozdrwaim

reklama
Aniolku milego wypoczynku.
U mnie dzidzia dzisiaj juz daje o sobie znac,wiec i ja humorek mam lepszy :laugh:
Dzisiaj przyszla do mnie znajoma z 3 miesieczna oliwia,wybieralysmy sie na spacerek ale niestety zaczal padac deszcz wiec zostalysmy w domciu i nie moglam uwierzyc jak ona mi powiedziala ze jej corcia spi calutka noc,jak poszla spac o 10 wieczorem to dopiero rano sie obudzila,karmi ja piersia i nie wyglada zeby jej czegos przez to brakowalo,wyglada jakby miala 6 miesiecy,tak wiec nie wszystkie dzieci daja w kosc w nocy.Chociaz moze ona jest tylko wyjatkiem.

Do góry