reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy Maleństwa

Anusiakanusia ciesze sie ze z mala Zuzia wszystko ok i ciesze sie rowniez ze masz juz troszke lepszy humor oby tak dalej BEDZIE DOBRZE ZOBACZYSZ :)

Dzioobek nie ma za co przeciez ciocie forumo3wiczki musza pamietac o swoich ulubiencach buziaki

reklama
Anusiakanusia!

To super że z twoją córeczką wszystko w porządku!

DziobkU!

Widze że Aleks rośnie jak na drożdżach. CaŁusy dla ciebie , twoich synków i pozdrowienia dla męża.

Wzajemnie i zycze milych snow.Nie wiem czy zauwazylas ale nie ma Cie na liscie z datami urodzin,wiec osmielilam sie prosic Izabelke zeby Cie umiescila,mam nadzieje ze to jest ok.Pa

Anusiakanusia! Super że mała rośnie zdrowo. Co do kopniaczków, to czasami mnie zaboli- pewnie w coś dostaję :) ale nie aż tak że obolała jestem :) fajnie masz ;)

hej, martwię się trochę bo mój synek zazwyczaj był bardzo ruchliwy a dziś ledwo coś tam kopie. jak na złość mój gin wyjechał i idę dopiero we wtorek na usg. Może dlatego że jestem trochę przeziębiona on jest mniej aktywny? Próbowałam napić się mleka albo soku i poleżeć trochę ale to nic nie zmieniło. Czy któraś też tak czasem ma? Trochę się boję i bardzo martwię :(

reklama
Nie martw się i dzieciaczki mają różne dni i "humorki", może jest dzisiaj ospały!! Poczekaj pewnie jutro odda z nawiązką.:)

Do góry