reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Maleństwa

Anusiakanusia ciesze sie ze z mala Zuzia wszystko ok i ciesze sie rowniez ze masz juz troszke lepszy humor oby tak dalej BEDZIE DOBRZE ZOBACZYSZ :)

Dzioobek nie ma za co przeciez ciocie forumo3wiczki musza pamietac o swoich ulubiencach buziaki

reklama
Anusiakanusia!

To super że z twoją córeczką wszystko w porządku!

DziobkU!

Widze że Aleks rośnie jak na drożdżach. CaŁusy dla ciebie , twoich synków i pozdrowienia dla męża.

Wzajemnie i zycze milych snow.Nie wiem czy zauwazylas ale nie ma Cie na liscie z datami urodzin,wiec osmielilam sie prosic Izabelke zeby Cie umiescila,mam nadzieje ze to jest ok.Pa

Anusiakanusia! Super że mała rośnie zdrowo. Co do kopniaczków, to czasami mnie zaboli- pewnie w coś dostaję :) ale nie aż tak że obolała jestem :) fajnie masz ;)

hej, martwię się trochę bo mój synek zazwyczaj był bardzo ruchliwy a dziś ledwo coś tam kopie. jak na złość mój gin wyjechał i idę dopiero we wtorek na usg. Może dlatego że jestem trochę przeziębiona on jest mniej aktywny? Próbowałam napić się mleka albo soku i poleżeć trochę ale to nic nie zmieniło. Czy któraś też tak czasem ma? Trochę się boję i bardzo martwię :(

reklama
Nie martw się i dzieciaczki mają różne dni i "humorki", może jest dzisiaj ospały!! Poczekaj pewnie jutro odda z nawiązką.:)

Do góry