reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Maleństwa

Anusiakanusia!

Ja też mocno trzymam kciuki żebyście jak najszybciej mogli być znowu w trójkę. Zobaczysz ,że czas szybko zleci i zanim się obejrzysz będziesz miała swojego ukochanego przy sobie.

reklama
Jestesmy z toba !dzis ty masz gorszy dzien a jutro moze ja lub ktoras z nas potrzebowac twojego wsparcia !Napewno bedziecie razem!!!bardzo wam tego zycze!Goraco pozdrawiam ciebie i wszystkie zmartwione mamusie

Anusiakanusia ciesz się każdą chwilą z ukochanym, to i dzidzia bedzie się cieszyć-jak On mówi ;) trzymam kciuki żebyście byli razem i uśmiech zawsze gościł na waszych twarzach. Pozdrów swego lubego i dobrze wykorzystaj chwile.
pozdrawiam

Wiec poimrezujmy,niech kazda z nas wypije toast za zdrowie Aleksa(oczywiscie pysznym soczkiem)
Aniusiakanusia,bedzie dobrze,napewno Zuzia bedzie dla Ciebie najwiekszym pocieszeniem,a w szczegolnosci gdy bedzie wymierzala swoje kopniaczki.
Moje malenstwo wczoraj takiego kopniaczka mi zafundowalo ze az mnie na bok pociagnelo nie moglam uwierzyc ze ma juz tyle sily.

Moc buziaków dla naszego małego kawalera , który ma już 3 tygodnie przesyła ciocia Marzenka-Padiqq.
No i oczywiście ucałowania również dla Oskara. :laugh:

Ja za zdrowie malego Aleksa wypilam dzois 1,5 litra (wody mineralnej ;D) jeszce raz wszystkiego naj... dla malego Aleksa i jego braciszka Oskarka i oczywiscie ich dzielnych rodzicow, buziaki ciocia Asia-Bunia

Dzieki Wam dziewczyny!!!! Naprawde wszystkie wasze slowa otuchy wiele dla mnie znacza. Wiem, ze jakos dam sobie rade, zwlaszcza jak mala juz bedzie przy mnie to czas pewnie bedzie szybko lecial. Czasami gdy jest mi zle to tak sobie mysle, ze moja corcia i tak ma wiele szczescia - ma oboje kochajacych rodzicow, ktorzy choc nie moga byc teraz razem to jednak sie nawzajem i ja kochaja- ilez maluszkow nie ma nawet tego... Bedzie dobrze, damy rade.

A Zuza dala mi taki koncert kopniakow wczoraj, niemal caly dzien, ze na koniec az czulam sie obolala od srodka- czy i Wy macie tak samo czasami? Ona pewnie czuje ze mama jakas smutna biedactwo... Dlatego dzis staram sie nie myslec o rozstaniu i nie plakac.

Ach a poza tym bylismy na USG i wszystko jest super w porzadku, malutka rosnie zdrowo, ach i doktor powiedzial, ze teraz to juz na 100% dziewczynka. Z rozmiaru jej glowki wynika, ze to juz 28 tydzien. A jak slicznie zaciskala piastki... Oj jakze ja nie moge sie juz jej doczekac. Choc pewnie jeszcze zdazy dac mi w kosc po urodzeniu maly lobuz... :laugh:

reklama
Dziekuje w imieniu mojego trzytygodniowego i o wadze 1180 gram i wzroscie w przyblizeniu okolo 36 cm "wielkoluda" oczywiscie rowniez od Oskara i nas DziOObkow .

Do góry