reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Maleństwa

Bunia! moje maleństwo wszystko ze mną robi!!! mam istne fale Dunaju zamiast brzuszka. Czasami też kopie tak nisko, a ostatnio tak sie wyciąga i pręży jakby przez brzuch chciała wyjść :) wtedy ze zgrozą patrzę na jakąś część ciałka i nie mogę uwierzyć...a tak się napina na przód brzucha że aż boli :( muszę przyznać że czytanie działa uspokjająco na nie. Wariowała mocno-podczas czytania -ciasza-po przestaniu-znowu do boju! Ostatnio zasnąć nie mogłam :0 ale i tak się cieszę :)

reklama
Bunia, prawdopodobnie uciska Ci szyjkę macicy i to właśnie tak boli. Na szczęcie to nic groźnego. Pozdrawiam Was dziewczynki i małych lokatorków

Zawsze jak wchodze na ten watek to mi troszke smutno zeby moja dzidzia taka ruchliwa byla!!Ale nie narzekam bo czasem czuje jak sie wierci a najzabawniejsze jest jak brzuszek sie wygina troszke ,wyobrazam sobie wtedy jaki jest moj synek juz chcialabym go zobaczyc ale poczekam do stycznia ;) tylko ze ogolnie to nie za czesto doznaje takich kopniaczkow ,widocznie bardzo spokojny -po mamusi ;) buziaki dla wszystkich maluszkow

Paluch ja jak do tej pory czyli dwa dni wstecz to nie czulam tak mocno dzidzi, a od dwoch dni to praktycznie bezprzerwy sie wiertoli chyba corcia ma juz mniej miejsca i zaczyna sie rozpychac dzis to mnie juz wszystko w srodku boli, ale co tam niech sie wierci i zdrowa bedzie a ja pomarudze i przestane, buziaki

ja dzisiaj w nocy nie dosyc ze kregoslup i gorna prawa strona brzucha mnie bolala to malenstwo jeszcze nigdy nie bylo tak ruchliwe jak wczoraj .. mama chciala spac a mala urzadzala sobie dyskoteke w brzusiu...polozylam sie na prawej stronie kopala mnie w prawo polozylam sie na lewo kopala w lewa strone brzucha .... hihi ;D ;D mala zlosnica ;) ;D :D :laugh: :)

Nasze dzidzie zaczynaj brykac bo coraz szybciej rosna i maja coraz mniej miejsca zobaczymy co bedzie sie dzialo za miesiac niemowiac juz o 9 miesiacu :p

bunia ja mysle ze skoro nasze mamy ,ich mamy i miliony innych mam przezyly i daly rade to i wy dacie rade:)
Wszystkiego najlepszego dla wszsytkich pan nauczycielek:)

reklama
Damy rade na 100% ja od paru godzin dopiero siadlam na tylku bo zajelam sie pomaganiem mamie w kuchni wkoncu caly czas nie mozna sie lenic :p

Do góry