reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

Witaj Kasia jak tam Pierwsze dni w pracy czy dzidzi sie podoba?
ja wreszcie mam mojego synusia przy sobie z czego oboje sie bardzo cieszymy:)
dzidzia w brzusiu rusza sie coraz bardziej mam nadzieje ze jak teraz sie wyskaka to potem bedzie spokojne ale z tego co mama mi mowila jezeli poda sie do mnie to bedzie przekichane ja podobno przez 5 minut nie potrafilam sama ulezec tylko na rekach mmnie musieli nosic:)

reklama
Moje malenstwo coraz czesciej sie oddzywa,a na meczu po zdobyciu gola kiedy moja rodzinka krzyknela z radosci,
to dzidzia porzadnie mnie kopnela,zastanawialismy sie czy to maly kibic czy tez przeciwnie.Ogladalismy na zmiane mecz z Sopotem,nie wiem jak Wy ale ja uwazam,ze Mandaryna byla fatalna na zywo.

Moja kruszynka daję mi o sobie znać cały czas. Zastanawiałam się wczoraj czy ma czkawkę-bo uderzało mocno w brzuch w rownych odstępach czasu ale z 7 razy. Zjadłam wcześniej hot doga z ostrym sosem ;D Może jej się nie podobało ;D

dziewczyny a ja dzisiaj siedzac sobie przed kompem i czytajac wlasnie ta stronke poczulam pulsowanie w brzuszku, czy to juz moje baby?????sama nie wiem,ale mysle,ze chyba TAK bede dzis czujna ;D ;D ;D to tak jakbym czula rownomierne pukanie w jednym miejscu,tak jakby krew pulsowalaojjojjjoj:))

kacha107 może to faktycznie już ::)
DziOObek dziewczyny dzięki za odpowiedzi, uspokoiłyście mnie .... jak to dobrze ,że można sie poradzić :laugh: :laugh: :laugh: A z tą puszystością to jest tak ,że ważę skromne 80 kg i od początku ciąży nie przytyłam ani grama, za co ginek bardzo mnie chwali ;D POZDRAWIAM WAS BRZUCHATKI
będę czekać cierpliwie na wyrażne ruchy mojego bejbika :laugh: :laugh: :laugh:

Moje maleństwo chyba bedzie pracocholikiem ;). Gdy jestem w pracy nie pozwala mi usiąść nawet na 5 minut!To chyba dlatego,że poje maleństwo poczęło się w święto pracy :laugh:.

Za to moja dzidzia ostatnio jest bardzo leniwa jakos mniej sie rusza :( mam nadzieje ze wszystko ok jutro ide na usg to sie dowiem .Buziaki

a moja Kruszynka, to chyba wstrzeliła się specjalnie w datę, 1 września dostałam kopniaczka !!!! Kurde, ale się cieszę, uspokoiłam się, bo już oczywiście się zamartwiałam, maleństwo chce chyba iść do szkoły od razu :D, teraz ruchy są coraz częstsze i nie ma na nie reguły....
buziaki i kopniaki dla wszystkich ;)

Bunia na pewno wszystko jest w porządu. Moja dzidzia też ma czasem spokojne dni. Nic sie nie marwtw, będzie dobrze.

reklama
bunia napewno bedzie wszystko w porzadku bede trzymac kciuczki za was .
A moja dzidiza jak cos chce robic na dzialce to bardzo wtedy sie rusza i kopie chyba jej sie nie podoba bo jak sie poloze wygodnie w lezaku to jest ok .oczyywiscie jak sie nie schylam tylko spaceruje to tez jest spokojna :)
smiejemy sie ze malenstwo mysli mama odpoczywaj jak tylko stad wyjde to ci pokaze :) tesciowa mnie dzisiaj zasmucial ze moj maz tez jak byl maly to byl strasznie maruda i tylko na rekach noszony chcial byc :)
Wiec czuje ze malenstwo tez bedzie rozbrykane jak jego rodzicie :)

Do góry