reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Maleństwa

Witaj Kasia jak tam Pierwsze dni w pracy czy dzidzi sie podoba?
ja wreszcie mam mojego synusia przy sobie z czego oboje sie bardzo cieszymy:)
dzidzia w brzusiu rusza sie coraz bardziej mam nadzieje ze jak teraz sie wyskaka to potem bedzie spokojne ale z tego co mama mi mowila jezeli poda sie do mnie to bedzie przekichane ja podobno przez 5 minut nie potrafilam sama ulezec tylko na rekach mmnie musieli nosic:)

reklama
Moje malenstwo coraz czesciej sie oddzywa,a na meczu po zdobyciu gola kiedy moja rodzinka krzyknela z radosci,
to dzidzia porzadnie mnie kopnela,zastanawialismy sie czy to maly kibic czy tez przeciwnie.Ogladalismy na zmiane mecz z Sopotem,nie wiem jak Wy ale ja uwazam,ze Mandaryna byla fatalna na zywo.

Moja kruszynka daję mi o sobie znać cały czas. Zastanawiałam się wczoraj czy ma czkawkę-bo uderzało mocno w brzuch w rownych odstępach czasu ale z 7 razy. Zjadłam wcześniej hot doga z ostrym sosem ;D Może jej się nie podobało ;D

dziewczyny a ja dzisiaj siedzac sobie przed kompem i czytajac wlasnie ta stronke poczulam pulsowanie w brzuszku, czy to juz moje baby?????sama nie wiem,ale mysle,ze chyba TAK bede dzis czujna ;D ;D ;D to tak jakbym czula rownomierne pukanie w jednym miejscu,tak jakby krew pulsowalaojjojjjoj:))

kacha107 może to faktycznie już ::)
DziOObek dziewczyny dzięki za odpowiedzi, uspokoiłyście mnie .... jak to dobrze ,że można sie poradzić :laugh: :laugh: :laugh: A z tą puszystością to jest tak ,że ważę skromne 80 kg i od początku ciąży nie przytyłam ani grama, za co ginek bardzo mnie chwali ;D POZDRAWIAM WAS BRZUCHATKI
będę czekać cierpliwie na wyrażne ruchy mojego bejbika :laugh: :laugh: :laugh:

Moje maleństwo chyba bedzie pracocholikiem ;). Gdy jestem w pracy nie pozwala mi usiąść nawet na 5 minut!To chyba dlatego,że poje maleństwo poczęło się w święto pracy :laugh:.

Za to moja dzidzia ostatnio jest bardzo leniwa jakos mniej sie rusza :( mam nadzieje ze wszystko ok jutro ide na usg to sie dowiem .Buziaki

a moja Kruszynka, to chyba wstrzeliła się specjalnie w datę, 1 września dostałam kopniaczka !!!! Kurde, ale się cieszę, uspokoiłam się, bo już oczywiście się zamartwiałam, maleństwo chce chyba iść do szkoły od razu :D, teraz ruchy są coraz częstsze i nie ma na nie reguły....
buziaki i kopniaki dla wszystkich ;)

Bunia na pewno wszystko jest w porządu. Moja dzidzia też ma czasem spokojne dni. Nic sie nie marwtw, będzie dobrze.

reklama
bunia napewno bedzie wszystko w porzadku bede trzymac kciuczki za was .
A moja dzidiza jak cos chce robic na dzialce to bardzo wtedy sie rusza i kopie chyba jej sie nie podoba bo jak sie poloze wygodnie w lezaku to jest ok .oczyywiscie jak sie nie schylam tylko spaceruje to tez jest spokojna :)
smiejemy sie ze malenstwo mysli mama odpoczywaj jak tylko stad wyjde to ci pokaze :) tesciowa mnie dzisiaj zasmucial ze moj maz tez jak byl maly to byl strasznie maruda i tylko na rekach noszony chcial byc :)
Wiec czuje ze malenstwo tez bedzie rozbrykane jak jego rodzicie :)

Do góry