reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Maleństwa

Dla mnie najgorsze sa bole w krzyzu czasami to ciezko sie nawet obrocic ale tak ogolnie to nie moge narzekac,ani raz nie wymiotowalam.

reklama
Lwica to tak jak ja nie wymiotowalam wogole i wszystko jem, szkoda tylko, ze caly czas mam zagrozona ciaze i wciaz sie boje, chyba jestem juz przewrazliwiona, ale coz zle doswiadczenia robia swoje pa

A u mnie dzisiaj malenstwo niespokojne i ja nie czuje sie najlepiej bardzo boli mniek regoslup :( i leze caly dzionek .Oskar tez jakis marudny cale dopoludnia byl a ja go nawet nie moglam ponosic:( Na szczescie zadzwonilam po meza przyjechal wczesniej z pracy i teraz zabral malego na spacerek.
A my z dzidzia lezymy wlasnie pojechal odemnie lekarz neurolog i mam zakaz chodzenia jedynie do toalety:(
Buuuuuuuu
A jak bole nie mina to niestety pan doktor powiedzial ze nie widzi innego wyjscia jak hospitalizacja :(
Dziewczyny ja nie chce :(
Macie jakies pomysly zeby zmniejszyc bole kregoslupa?
Mialam ostatnio robione USG kregoslupa i jest duza dokanalowa przepuklina :(
Staram sie cwiczyc ale jak boli to nie daje rady a i brzuchol juz przeszkadza .

dzioobasku, uaważaj na siebie i stosuj się do zaleceń pana doktora. znam ten ból- mnie po dwóch operacjach kręgosłupa kręgosłup nawala prawie non stop, ostatnio ortopeda poradził mi na ból kręgosłupa olejek miętowy- mąż mi smaruje bolące miejsca, najczęściej cały dół kręgosłupa i po kilku minutach ból łagodnieje. Nie szkodzi dzidzi, gin to potwierdził a naprawdę przynosi ulgę. Może wypróbuj, olejek miętowy dużo nie kosztuje, lepiej kupić w aptece niż sklepach zielarskich czy drogeriach- tak powiedział gin. trzymaj się, słonko!!!

Kasienko jutro z rana meza wyganiam po olejek :) mnie gin mowil o cieplych kapielach i okladach ale pomaga na chwilke wyprobuje olejek :)wierze ze pomorze niechce isc do szpitala ze wzgledu na Oskara na dodatek naogladalam sie dizsiaj na TVN Style " narodziny" i tez byla sytuacja gdzie dziecko 2 letnie zostalo z tata w domu a mama musiala lezec iles m-cy w szpitalu przed porodem .Maly sie potem na nia obrazil i nie chcial wogole przez pierwsze tygodnie po powrocie do domu do niej podchodzic .
wole lezec w domu i miec malego kolo siebie :)

reklama
Do góry