reklama
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Oj mój Kubuś też daje mi popalić...Mało co śpi, większość doby fika i wciska się gdzie może, a wieczorami najchętniej włazi mi pod żebra...Rano znów budzi go dźwięk budzika i koniec spokoju :-) Widać, że Maleństwo ma już duuużo siły i mało miejsca, a mamusia niestety boleśnie to odczuwa. Ale co tam - nie ma przyjemniejszego bólu jak ten zadany nam przez nasze Maluszki, więc niech kopią na zdrowie.
mandrzejczuk
moj to ostatnio upodobal sobie miejsce tuz pod pepkiem a raczej tak za pepkiem na jego wysokosci tak cwiczy ze pepek wysadza mi do przodu i az rwie. Ale lubi tez sie wyciagac, takie smieszne uczucie wypychania, jak maz wroci do domu to zgram zdjecie z komorki i Wam pokaze jak ostatnio moj brzuch wygial sie w dwie gule
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
moj po całym dniu ma chyba dość bo grzecznie sobie leży:-)
bra00721
od jakiegoś czasu dzidzi mi tak dziwnie drży w brzuszku tak jak już kiedyś pisałyście o tym niby wiem że to też jest ok ale bardzo niepokojące odczucie
u mnie też tak jest w dalszym ciągu
reklama
persefona
julisia,bra też odczuwam takie drgaweczki w brzuchu.
A czujecie czkawke u malucha?Bo mój mały często czka, a czuję to w dole brzucha,więc pewnie główkowo jest ułożony
A czujecie czkawke u malucha?Bo mój mały często czka, a czuję to w dole brzucha,więc pewnie główkowo jest ułożony
Podziel się: