reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
obracanie i rozpychanie to i ja juz wyczowam, ale powiem, ze czasem to jest takie dziwne uczucie...nie raz szturchnie mnie tak, ze az podskakuje. Ale zauwazylam, ze ostatnio budzi sie razem ze mna, zadzwoni budzik ja oczy otwieram i nagle zaczyna sie pobudka u malego
persefona
Mój mały też fikał jak szalony po glukozie. Śmiałam się do męża,że chyba się naćpał słodkiego i szaleje ;-)
W nocy to standartowo - nie daje mi spać i jest najaktywniejszy - pewnie imprezowicz rośnie :-)
A co do ruchów - wczoraj poczułam jakby skóra napinała mi się pod pępkiem w jedym punkcie, dotknęłam i poczułam taką maluśką górkę - podejrzewam,że to była nóżka. Jak dotkłam, to za chwilę się schowała. Ale to było fajne uczucie
W nocy to standartowo - nie daje mi spać i jest najaktywniejszy - pewnie imprezowicz rośnie :-)
A co do ruchów - wczoraj poczułam jakby skóra napinała mi się pod pępkiem w jedym punkcie, dotknęłam i poczułam taką maluśką górkę - podejrzewam,że to była nóżka. Jak dotkłam, to za chwilę się schowała. Ale to było fajne uczucie
gag
te napinania pod skórą tez czuję.....najpierw sie trochę tym stresowałam, ale teraz juz wyluzowałam. Wczoraj bylismy w szkole rodzenia....mielismy m.in. rysowanie na brzuszku - Małemu najwidoczniej bardzo się podobały zajęcia, bo cały czas brykał jak szalony :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
y mnie jak ja śpię to wtedy czuję kopniaczki i zabawy małej.. a jak jestem w ruchu to chyba ona odsypia
mandrzejczuk
no to moj tych 15 godz nie przesypia na pewno
reklama
Podziel się: