reklama
Dziewczyny a ja od wczoraj zauwazylam ze widac jak brzuszek sie rusza tak lekko, a dzisiaj caly dzien to tak sie wierci i fikolkuje ze widac baardzo normalnie jak sie bluzka nawet rusza.
I caly dzien dzisiaj mam taka radoche, klade sie na plecach i wszystkim pokazuje jak widac jak brzuszek faluje i sie uwypukla! Cudowne uczucie i widok!
I caly dzien dzisiaj mam taka radoche, klade sie na plecach i wszystkim pokazuje jak widac jak brzuszek faluje i sie uwypukla! Cudowne uczucie i widok!
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Dziewczyny ja to tak mam zeby nie sklamac minimum 3 tygodnie chyba nic innego nie sprawia mi takiej radochy. No i nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy moje dziecko wie juz jak sie nazywa ale jak glaszcze sie po brzuszku i mowie do niego np. Synku moj kochany Oskarku i takie tam to mi skubaniec kopnieciem odpowiada mimo, ze wczesniej spal jak zabity. Od wczoraj mam taka radoche z tego, ze hej
bra00721
Fanka BB :)
moja mała dała mi dzisiaj w kośc w nocy jak zawsze budziła się za każdym moim wstaniem do toalety, za każdym przewróceniem na drugi bok, ale tym razem dawała mi takie kopniaczki, że zasnąć nie mogłam ;D możliwe, że rośnie nam nocny marek ))))
reklama
tak, takie falowanie brzuszka to już dobre 2-3 tygodnie, podobnie jak reagowanie juniora na zawołania do niego. Zresztą pytałam się jakiś czas temu o to w wątku, chyba nie było odzewu, więc pewnie jeszcze nie zaobserwowałyście tego.Mówimy po imieniu do brzuszka, czasami pseudonimem" junior",ale odkopuje albo przynajmniej się powierci. Ale jak rozmawiamy ze sobą o nim to cicho siedzi podsłu****e
Podziel się: