reklama
Alex mój maluszek też czasem ma takie spokojne dni że zaczynam się martwić, za to później jak zacznie szaleć np. ostatnio o 4 nad ranem przez godzinę robił sobie fikołki aż spać nie mogłam. Nie martw się dzieciaczki mają lepsze i gorsze dni tak jak my....
lepidoptera
Fanka BB :)
moja kruszynka znowu ma czkawkę
pamiętam, jak ją pierwszy raz zobaczyłam na USG, miała wtedy 3cm długości ciemieniowo - siedzeniowej i cała podskakiwała przez czkawkę...
pamiętam, jak ją pierwszy raz zobaczyłam na USG, miała wtedy 3cm długości ciemieniowo - siedzeniowej i cała podskakiwała przez czkawkę...
marzena9
A mój chyba od wczoraj zdziwiony nowym dźwiękiem bo mam kaszel i mały zamiera jak zaczynam koncert I też wyczuwa, że mamusia niedomaga bo jakiś taki śpiący jest. Rusza się ale bardziej rozpycha i macha nóżkami (urocze kolanka kościste w okolicy pępka) niż kopie. Grunt, że się rusza.
madzziiiaa89
Zaciekawiona BB
Na mojego Skarba słodycze raczej nie skutkują Przez większość doby daje o sobie znać i nie raz mam obolały brzuch Czasem to jest bardzo męczące.. no ale niech sobie szaleje-przynajmniej wiem,że z nim wszystko dobrze Hmmm.. za to często usypia podczas jazdy samochodem (już jakiś sposób na niego mam).
zanka07
a moj maluszek już tak ostro kopie ze hoho! Wczoraj to chyba był na pogotece
Zaczynamy z mężem wyczuwać Jego ruchy, przesunięcia pod skórą
ja czekam z niecierpliwością na konkretne uwypuklenia na brzuszku, hihi :-)
Zaczynamy z mężem wyczuwać Jego ruchy, przesunięcia pod skórą
ja czekam z niecierpliwością na konkretne uwypuklenia na brzuszku, hihi :-)
sylwia_
moj chyba nie lubi spac ;-) od popoludnia do rana wieczna dyskoteka u niego w nocy pospie moze pol godzinki tak wojuje...jak patrze na brzuch to widac jak wszystko tam podskakuje.
reklama
Podziel się: