reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja pamiętam jak mi Vi kopała i było widac od zewnątrz to chciałam ją nagrac , na pamiątke...
i co.. jak włącząłam nagrywanie to przestawała.. mogłam tak trzymać godzinę i cisza, jak wyłączyłam aparat to nagle sobie zaczęła kopać i to ta mocno że szok.. ja szybko pstryk , a tu znów cisza no i nagrania nie mam... hehe
spróbuję z tą mała może się uda
i co.. jak włącząłam nagrywanie to przestawała.. mogłam tak trzymać godzinę i cisza, jak wyłączyłam aparat to nagle sobie zaczęła kopać i to ta mocno że szok.. ja szybko pstryk , a tu znów cisza no i nagrania nie mam... hehe
spróbuję z tą mała może się uda
zanka07
Fanka BB :)
a mój maluszek wczoraj mnie z taką siłą kopnął, że książka która była oparta na brzusiu aż podskoczyła
myślałam że padnę ze śmiechu
Odnośnie czekania na ruchy dzidzi... to za każdym razem kiedy mój mężuś kładzie rękę na brzuś, mały zachowuje się jakby Go nie było
śmiejemy się że bawi się z Nim w chowanego :-)
myślałam że padnę ze śmiechu
Odnośnie czekania na ruchy dzidzi... to za każdym razem kiedy mój mężuś kładzie rękę na brzuś, mały zachowuje się jakby Go nie było
śmiejemy się że bawi się z Nim w chowanego :-)
Hehh u mnie kopniaki meza tez omijaly dosyc czesto..az sie denerwowalismy bo tatus nic nie mogl czuc az do zeszlego tygodnia.Malenstwo chyba przyzwyczailo sie do "ojcowskiej reki" i kopie jak popadnie.Niestety dla mnie jest to bolesne poniewarzmoje malenstwo sie nie obraca i od kilku tygodni mam skopane cale podbrzusze:-(
reklama
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
Mój dziamdziak to szaleje głównie w nocy i nad ranem... A siedzi głowa w dół i jak się u góry nogami odpycha to sie zastanawiam czy mi pęcherz wypchnie, ponoć to dopiero początek bo ćwiczy mięśnie, ale aż się boję pomyśleć co będzie jak się zrobi silniejszy... Na tatusia reaguje różnie jak gada do niego żeby siedział spokojnie to słucha a jak zaczepnie do niego poćwierka to młody zaczyna świrować, ja tam twierdze że to zbieg okoliczności, ale bardzo fajny
Podziel się: