reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy i kopniaczki naszych maluchów

Vi wreszcie się doczekałam...i mój M też!
Zawsze będę powtarzała: mała niecierpliwość burzy duże plany :tak::tak::tak:

bra zjedz coś słodkiego i czekajcie z mężulkiem, u Nas to zadziałało !

reklama
mój maluszek sam sobie wybiera pory, w ktorych jest bardziej aktywny ale codziennie daje porzadne kopniaki:) i szczerze, jak dlugo nie czuje nic mocniejszego to zaczynam sie denerwowac... ale jak narazie codziennie bombarduje:):)

A ja tak sie stresowalam i niepokoilam ze nie czuje ruchow, i w koncu poczulam delikatne 25grudnia, czulam je tylko 2 dni i znow cisza.. i juz zaczelam sobie wmawiac ze moze to nie bylo to .. Ale dzis dzidzius dal tak o sobie znac ze nie mam juz watpliwosci. Najpierw w sylwestrowa noc delikatne bul bul, a rano lezalam jeszcze w lozku z M. i sobie gadalismy, i lezalam przytulona tak ze mialam scisniety brzuch i nagle BUM! tak dała z kopa, ze az M poczul na swoim brzuchu !!! Cos cudownego !!!!!! :-D:-D I dzisiaj juz caly dzien czuje ruchy, jeszcze delikatne, ze nie mozna wyczuc reka ale wazne ze sa :-):-)

Moj to szaleje caly czas, a najbardziej wtedy kiedy ja sie do spania szykuje, abym tylko sie polozyla i wziela gazete do reki to tance wygibance

Mój Skarb też już figluje sobie całkiem porządnie, w sylwka to aż podskoczyłam jak mnie kopnął-pewnie zrobił fikołka hehe. A kręci się stale bo codziennie czuję jak kopie mnie w różne miejsca, czasem też odwróci się do wewnątrz brzuszka i kopie mnie tak od środka-bardzo dziwne uczucie. Ja uwielbiam jak Synuś mnie kopie, wtedy wiem, że u Niego wszystko ok.

Nasz bąbel też szaleje i to nieraz całą noc :baffled: A jak ułożę się nie po jej myśli, tak długo bęcki dostaję, aż leżę jak sobie zażyczy :-D ma charakterek i wie czego chce, po mamusi :-D:-p

U mnie nadal bywa roznie, wydaje mi sie, ze corcia raczej do tych spokojnych poki co nalezy. Czasem jednak jak podskoczy to az ja podskakuje, ale to jest cudowne i oby jak najczesciej :)

nasz maluch jakiś dziwny,albo przesypia noc i aktywizuje się dopiero rano,albo jego mamusia jest tak nieczuła i nic nie czuje aż do rana:-D

reklama
Mój maluch robi się aktywny po jedzonku:):) A wczoraj pierwszy raz poczułam kopniaki jak rękę do brzusia przyłożyłam :)

Do góry