reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
hahaha spisek przeciwko mamusi u mnie piesio z mezem to dosyc czesto trzymaja sztame wiec mam nadzieje, ze chociaz maly bedzie za mna dla rownowagi
gag
jak tak sobie Was poczytałam to postanowilam sprawdzić czy widać cos u mnie na brzuszku i czy czuc kopniaki pod ręką....no i TAK! TAK! TAK! niesamowite nowe doznanie :-) a kopniaczka w rękę dostał też mój mąż - był meeeeega zaskoczony....hahahhaha myślał,że troche koloryzuję, a tu jednak nie......hihihihi ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
gag jak miło ze dołączyłaś jako kolejna do naszego grona..
mój jak raz mnie trzymał za brzuch to nad i pod pępkiem czuł kopanie..
i się zaczął śmiać że ta taka sama bojownicka jak poprzednia
bo też nie wiadomo było gdzie złapac żeby trafić..a ta z każdej strony naparzała...
i siostra idzie w jej ślady
mój jak raz mnie trzymał za brzuch to nad i pod pępkiem czuł kopanie..
i się zaczął śmiać że ta taka sama bojownicka jak poprzednia
bo też nie wiadomo było gdzie złapac żeby trafić..a ta z każdej strony naparzała...
i siostra idzie w jej ślady
Ostatnia edycja:
U mnie troche dziwnie z tymi ruchami ,juz kilka tygodni temu je czułam takie pełzanie potem tylko delikatnie co kilka dni.W sylwestra jak sie położyłam to dzieciaczek tak się rozszalał ze szok kopał i kopał nawet moj mąż to czół normalnie brzuchmi skakał ,i na tym koniec znowu cisza az mnie to przerazało ale jak siedze to telikatne ruchy czuje ale naprawde nisko ,sama niewiem co o tym mysleć a do połoznej idę za tydzień.
persefona
Moje maleństwo to ma silne nóżki. Kopie zazwyczaj wieczorami,ale już tak,że trudno mi zasnąć i wbrew pozorom jak położę dłoń to kopie pod nią seriami. Ostatnio mój M wytestował czy go kopnie i...też dostał serię Ale miał minę. Mówi,że fajne uczucie, bo Gabi czuła respekt do dłoni taty i tak jak pisałam wcześniej,nie kopała za wiele-raczej się wierciła.
marzena9
Mój A też już miał bliższe spotkanie z córcią bo na przestrzeni ostatnich dni bardzo się rozkopała. Rąbie mnie i w brzuch i we flaczki od środka - głupie uczucie. I pęcherzowi się dostanie. Co kilka minut coś tam czuć. To już tak będzie... Dojdzie jeszcze przeciąganie. Mój gin mówił ostatnio że między 20 a 26 tygodniem przypada moment, że maluchy są jeszcze dość małe ale mają dużo wód i usg fajnie wychodzą ale ja domyślam się, że po tym czasie to dopiero dostaniemy w kość jak się ciasnawo zacznie robić. Osobiście czekam na czkawkę bo bawiła mnie jak Paula dostawała
reklama
Oj Marzenka, jak to się wszystko u Ciebie szybko zmienia Wczoraj kopała Cię córcia, a dzisiaj synuś Gratulacje z powodu siuraka:-)
Mój maluch też dzisiaj wyjątkowo aktywny, daje się we znaki już całe popołudnie:-) Chyba skoro postanowił mamusi ujawnić, że jest chłopcem, to teraz udowadnia jaki to z niego mocarz;-)
Mój maluch też dzisiaj wyjątkowo aktywny, daje się we znaki już całe popołudnie:-) Chyba skoro postanowił mamusi ujawnić, że jest chłopcem, to teraz udowadnia jaki to z niego mocarz;-)
Podziel się: