reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidziusia

Katjuszka właśnie o tym pomyślałam tyle że moje dziecko woli sie bawić samo ze soba żadne oddawanie kopnaików ją nie rusza jak była mniejsza to oddawała teraz ma mnie w nosie
a mój em jest nie do pobicia bo rzadko sie zdarza żeby trafił akurat jak mała kopie bo jak on położy reke to jest cisza i już nie raz sie zdarzyło że w brzuchu cisza totalna a on zachwycony czułaś czułaś znowu mnie kopła a ja cisza jak pod miotła i mu przytakuje co mu bede radoche psuła :)

reklama
Futrzak niezła siłe ma Twoj synus:)

My wczoraj z M ogladalismy film siedzac w wannie ( taaaak jeszcze sie miescimy ale nastepnym razem chyba moge utknac tam na zawsze;)) i M tak lekko miał połozona reke w poblizu mojego brzucha a ze mała zawsze w wannie dokazuje to M zamiast ogladac film cieszył sie ze poczuł i zobaczył fikanie corci;)

może to nie będzie w temacie ale!

OMG!

oglądacie filmy siedząc w wannie? :-D to jest wygodne??!!! :-D haha:-) macie jakąś plazmę na ścianie w łazience czy jak? :-D

hi hi hi wiedziałam ze ktos sie zdziwi;)wygodniej było jak M był chudszy a ja nie miałam brzucha;) ogladamy na kompie ;) jest taka strona ''kinopecetowiec'' i tam jest masa filmow,oglada sie za darmo;)tylko na dwie raty;)a ze mamy router to moge lapka miec nawet w łazience;)moj M jak oglada film lezac w łozku momentalnie zasypia wiec jak chce z nim cos obejrzec to zostaje wanna bo przy stole to nie wygodnie;)

ola- gratuluje pomyslowosci...usmialam sie jak nie wiem...bo ja z moim mam ten sam problem:-D:-D ale nie wpadlam jeszcze na pomysl z wanna:-):-) predzej uwielbialismy wysiadywac razem w wannie ale w trakcie kapieli...teraz to raczej nie mozliwe bo ja sie klinuje i w kazdej pozycji mi nie wygodnie:-):-) ale jak urodze to wyprobuje ten pomysl:-):-) dzieki:-)

reklama
Do góry