reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidziusia

Katjuszka właśnie o tym pomyślałam tyle że moje dziecko woli sie bawić samo ze soba żadne oddawanie kopnaików ją nie rusza jak była mniejsza to oddawała teraz ma mnie w nosie
a mój em jest nie do pobicia bo rzadko sie zdarza żeby trafił akurat jak mała kopie bo jak on położy reke to jest cisza i już nie raz sie zdarzyło że w brzuchu cisza totalna a on zachwycony czułaś czułaś znowu mnie kopła a ja cisza jak pod miotła i mu przytakuje co mu bede radoche psuła :)

reklama
Futrzak niezła siłe ma Twoj synus:)

My wczoraj z M ogladalismy film siedzac w wannie ( taaaak jeszcze sie miescimy ale nastepnym razem chyba moge utknac tam na zawsze;)) i M tak lekko miał połozona reke w poblizu mojego brzucha a ze mała zawsze w wannie dokazuje to M zamiast ogladac film cieszył sie ze poczuł i zobaczył fikanie corci;)

może to nie będzie w temacie ale!

OMG!

oglądacie filmy siedząc w wannie? :-D to jest wygodne??!!! :-D haha:-) macie jakąś plazmę na ścianie w łazience czy jak? :-D

hi hi hi wiedziałam ze ktos sie zdziwi;)wygodniej było jak M był chudszy a ja nie miałam brzucha;) ogladamy na kompie ;) jest taka strona ''kinopecetowiec'' i tam jest masa filmow,oglada sie za darmo;)tylko na dwie raty;)a ze mamy router to moge lapka miec nawet w łazience;)moj M jak oglada film lezac w łozku momentalnie zasypia wiec jak chce z nim cos obejrzec to zostaje wanna bo przy stole to nie wygodnie;)

ola- gratuluje pomyslowosci...usmialam sie jak nie wiem...bo ja z moim mam ten sam problem:-D:-D ale nie wpadlam jeszcze na pomysl z wanna:-):-) predzej uwielbialismy wysiadywac razem w wannie ale w trakcie kapieli...teraz to raczej nie mozliwe bo ja sie klinuje i w kazdej pozycji mi nie wygodnie:-):-) ale jak urodze to wyprobuje ten pomysl:-):-) dzieki:-)

reklama
Do góry