reklama
...tak, z flakami się kłóci...
Potwierdzam! Flaki potrafią być bardzo kłótliwe
papciarkowa mój K to samo stwierdził jak wybuchłam śmiechem czytając o kłótni dziecka z...flakami
futrzakowa
yea! to ja!
wiecie a ja juz dwa dni z rzędu usłyszałam z brzusia dziwne odgłosy...odgłosy takiego jakby bulgotania...można by przyrównać do przewracania się czegoś w żołądku(ale te odgłosy nie były z mojego żołądka!) albo pierdzenia małego w wody płodowe ale czy to jest w ogóle możliwe?
hehehe futrzakowa ale się uśmiałam nie mam pojęcia, czy takie coś jest możliwe, ale ja ostatnio zaobserwowałam też dziwne odgłosy, takie jakby 'burczenie' w brzuchu, ale takie jakby inne, nie moje..? też byłam ciekawa co to..
Moja mała ma chyba adhd :-) wierciocha się całe dnie :-) już się nie ukrywa, tylko śmiało wypina pupcie, stópke i pokazuje wszystkim jaka jest sprytna ;-)
Moja mała ma chyba adhd :-) wierciocha się całe dnie :-) już się nie ukrywa, tylko śmiało wypina pupcie, stópke i pokazuje wszystkim jaka jest sprytna ;-)
buziaczek1
Fanka BB :)
ja tez takie bulgotanie czasem czuje lub slysze i wiem ze to nie moj brzuch wiec to musi byc maly a wogole to moj brzuch to taki jakis nieformatowy teraz czasami, bo maly jak lezy to mam taki jakby trojkat jak mi sie dupka wypnie pod zebrem na gorze po prawej a nogami wykopy cwiczy po lewej i caly brzuch mi potem albo na prawo idzie albo na lewo heeh smieszne jak to wyglada jak mi wywala sie na jakas strone
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
no a mi wlasnie bokiem wychodzi hehe i to nie jednym
Podziel się: