reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidziusia

Ja ogólnie na ruchy nie narzekam. Jedyna rzecz, która po prostu boli i jest nieprzyjemna, to wbijanie się pod żebra. Cała reszta nawet jak dość mocna to tylko cieszy :)

reklama
mi chyba nie wbija się pod żebra bo leży w poprzek ... takie mam przynajmniej odczucie że w poprzek ...jutro zapytam się gina..:-)

moje dzieciatko to wczoraj z tata rozmawialo w taki sposob: radek do niego mowil i ucho nastawial na boczku brzucha jak lezalam a szymon co 1 zdanie to mu kopa w ucho zasadzal az sie mezus wystraszyl i powiedzial ze juz go ucho boli od tych kopniakow :-D:-D:-Da co do tego trzesienia to tez tak mam:-Djakby sie otrzasal z czegos:laugh2:a co do bolacych ruchow szymonka to norma czasem to tak mnie wypycha po przodzie brzucha calym cialem ze az strach sie bac...wczoraj widzialm tez jak z prawego boku do lewego wi takie wybrzuszenie pod skora powedrowalo wielkosci...powiedzmy 15 cm dlugie a jak to cisnie na brzuch do przodu:szok:!!umrzec idzie!!;-)

ja tez mam takiego roga a boli czasami w cholere:sorry:ale co tam dobrze ze sie rusza:)byle to bylo delikatnie a nie calym cialem do przodu wali jakby chcial plecami mi przez pepek wyjsc:szok::-D

reklama
U mnie też się tak boleśnie wierci. Np dzisiaj z rana nic, aż się wystraszyłam bo coś długo się nie ruszało, a tu nagle bum bum zaczęło moje maleństwo tańcować w brzuszku chyba przez godzinkę tak hehhe.
A na takie bolące wypychania to ja mam sposób, zawsze odrazu dotykamlekko gdzie tak wypycha do przodu i przestaje tak boleń :)

Do góry