reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

Moja dzidzia przez te dwa dni deszczowe trochę zrobiła się spokojniejsza. Za to moj kręgosłup strasznie mi dowala. Wczoraj jak się położyłam na moment po południu, to nie moglam wstać z tapczanu. Maciek musiał mi pomóc, bo mój kręgosłup odmówił mi posłuszeństwa. Boję się tego co będzie później, skoro ja już mam takie bóle :(

reklama
Elżbietka my to zauważyliśmy już jakieś 2 tygodnie temu - ciekawe czy się nam sprawdzi to co kiedyś pisała xmamuśka z tymi pępkami. :) 6 września się dowiem - jeśli dzidziuś będzie chciał się pokazać :D

MariaOla ciekawe czy nam się dzidzie pozwolą oglądnąć - no nie nam tylko lekarzom :) i tatusiom, mój się już pozamieniał w pracy - żeby mieć wolne. A jeszcze niedawno pisałam, że nie będziemy chcieli wiedzieć jaka płeć - a ja się tu teraz doczekać nie mogę ;D

A mojemu maleństwó nieprzeszkadza brzydka pogoda :D Kopie mocno i wyraźnie przez prawie 24h na dobę ;D Boże jakie to cudowne uczucie :)

moja dzidzia jest raczej spokojna, ruszy się od czasu do czasu, coś tam sie przesunie, czasem bywa tak, że pół dnia jej nie czuję,- leniuszek mały. Chyba wolę żeby był wiercipiętką. ::)

reklama
Jak chodziłam w ciąży córką koleżanka powiedziała mi żebym zapisała, o której godzinie zazwyczaj kopie moja Sandrunia i potem sprawdziła czy o tej godzinie się budzi!! Tak też zrobiłam i okazało się, że miała rację może nie całkiem, ale było kila takich godzin, kiedy była to prawda. Mam tylko nadzieje, że nie sprawdzi się to w tej ciąży, ponieważ mojej baby urządza właśnie sobie impreskę w mamusi brzuszku i chyba dziś nie usnę wcale :mad: Choć nie powiem bardzo miłe to uczucie, ale powiem szczerze że chciałabym już usnąć :)

Do góry