reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
"mommy zobacz I did it I did it! udalo sie mommy!" tak mi moje dziecko obwiescilo ze ! hihi nauczyla sie zawiazywac buty ! nie bardzo mocno nie "ciasno" ale sa zawiazane hehe pmietam ze odkad jej Sam kiedys pokazal jak to zrobic - non stop cos wiazala.. albo sznurowki lbo sznurki przy bluzach co hihi nie powiem czasami doprowadzalo mnie do.. )))
no ale jak widac miala cel
no ale jak widac miala cel
Domiska
Sierpniowa Mama'06
hihi aparatka mala mowie wam
Domiska
Sierpniowa Mama'06
hihi aparatka mala mowie wam
dominique.p
Fanka BB :)
Gratulacje dla Szantusi!!! Pszczola jest w tej chwili na etapie wiazania suplow (nierozwiazywalnych) na czym sie da
Za to dzisiaj padlismy z P. z wrazenia, gdyz okazalo sie Pszczola zna sie na zegarku i to takim ze wskazowkami;-) Pytala mnie, o ktorej bedzie dobranocka. Poinformowalam ja, ze za 20 minut, o 7. Poszla wiec do pokoju, wziela nasz budzik, krecac pokretlem ustawila prawidlowo mala (na 7) i duza (na 12) wskazowke i pokazala P. z pytaniem: "Już jest doblanocka?"
Za to dzisiaj padlismy z P. z wrazenia, gdyz okazalo sie Pszczola zna sie na zegarku i to takim ze wskazowkami;-) Pytala mnie, o ktorej bedzie dobranocka. Poinformowalam ja, ze za 20 minut, o 7. Poszla wiec do pokoju, wziela nasz budzik, krecac pokretlem ustawila prawidlowo mala (na 7) i duza (na 12) wskazowke i pokazala P. z pytaniem: "Już jest doblanocka?"
reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
gratulacje Pszczola!))
no naprawde dzieci nam dorastaja
no naprawde dzieci nam dorastaja
Podziel się: