reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
wow!!! bedytko 60 elementow to juz duuuuzo i ja jestem pod wrazeniem!
w chwili obecnej ulubione domowe zabawy Alki: układanie puzzli, rysowanie, czytanie, śpiewanie, dopiero na końcu oglądnie bajek (lumpy najlepsze;-))
co do rysowania: każe sobie odrysować dłoń albo stopę i je koloruje, a w sobotę stopy i dłonie jej się znudziły.... ściągnęła majtki usiadła na kartce i mówi "tata isiuj pupę":-):-):-)
a to na zdjęciu zajęło jej jakieś 7 minut.....
chyba chciałam na innym wątku pisać.... trudno....
co do rysowania: każe sobie odrysować dłoń albo stopę i je koloruje, a w sobotę stopy i dłonie jej się znudziły.... ściągnęła majtki usiadła na kartce i mówi "tata isiuj pupę":-):-):-)
a to na zdjęciu zajęło jej jakieś 7 minut.....
chyba chciałam na innym wątku pisać.... trudno....
Ostatnia edycja:
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytko, jestem normalnie w szoku! Wow!! Mnie by to wiecej czasu zajelo ;-):-)
Sara tez lubi puzzle ukladac, ale takie 36elementowe to tylko z moja pomoca zrobi
Sama potrafi ulozyc te 4 czesciowe
Sara tez lubi puzzle ukladac, ale takie 36elementowe to tylko z moja pomoca zrobi
Sama potrafi ulozyc te 4 czesciowe
Domiska
Sierpniowa Mama'06
bedytko Wy macie malego geniusza w domu!!!!!!!!111 ijaaa wielkie uklony i gratulacje!!!!!
u nas z nowosci to to ze mala licznie sie potrafi przezegnac i cala regulke przy tym ladnie i wyraznie po po polsku powiedziec
u nas z nowosci to to ze mala licznie sie potrafi przezegnac i cala regulke przy tym ladnie i wyraznie po po polsku powiedziec
Domiska
Sierpniowa Mama'06
gratulacje dla Alutki moze i ja bym sprobowala kupic malej jakies puzzle
no pewnie, że spróbuj, Szantusia jest sprytna szybko je opanuje!!gratulacje dla Alutki moze i ja bym sprobowala kupic malej jakies puzzle
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska, no prosze jaka Szantusia ulozona, nawer modlic sie potrafi :-)
Sara wie tylko, ze jest "Bozia" i ze mieszka w niebie i kosciolku (ktory btw widziala raz w zyciu jak bylysmy jajca swiecic i nawet zapamietala jak sie do niego idzie).
Bedytko, oj daleko Sarze do ukladania tylu czesciowych puzzli Jak narazie to powoli zaczyna uczyc sie takich z 15 kawalkow (z Kubusiem of course ).
Sara wie tylko, ze jest "Bozia" i ze mieszka w niebie i kosciolku (ktory btw widziala raz w zyciu jak bylysmy jajca swiecic i nawet zapamietala jak sie do niego idzie).
Bedytko, oj daleko Sarze do ukladania tylu czesciowych puzzli Jak narazie to powoli zaczyna uczyc sie takich z 15 kawalkow (z Kubusiem of course ).
Podziel się: