reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

reklama
no ja też w szoku jestem, po takich małych fragmentach postacie poznaje...i od razu pokazuje albo wkłada na odpowiednie miejsce:-)

w chwili obecnej ulubione domowe zabawy Alki: układanie puzzli, rysowanie, czytanie, śpiewanie, dopiero na końcu oglądnie bajek (lumpy najlepsze;-))
co do rysowania: każe sobie odrysować dłoń albo stopę i je koloruje, a w sobotę stopy i dłonie jej się znudziły.... ściągnęła majtki usiadła na kartce i mówi "tata isiuj pupę":-):-):-)
a to na zdjęciu zajęło jej jakieś 7 minut.....

chyba chciałam na innym wątku pisać.... trudno....

Ostatnia edycja:
Bedytko, jestem normalnie w szoku! Wow!! Mnie by to wiecej czasu zajelo ;-):-)
Sara tez lubi puzzle ukladac, ale takie 36elementowe to tylko z moja pomoca zrobi :sorry2:
Sama potrafi ulozyc te 4 czesciowe :sorry2:

bedytko Wy macie malego geniusza w domu!!!!!!!!111 ijaaa :D wielkie uklony i gratulacje!!!!!

u nas z nowosci to to ze mala licznie sie potrafi przezegnac i cala regulke przy tym ladnie i wyraznie po po polsku powiedziec :D

no ja już pisałam, że ona wszystko siama i siama:-p
Domiska z Szantusi to dopiero model:tak:
sandra Sara też pewnie sama układa jak nie widzisz;-)

reklama
Domiska, no prosze jaka Szantusia ulozona, nawer modlic sie potrafi :tak::-)
Sara wie tylko, ze jest "Bozia" i ze mieszka w niebie i kosciolku (ktory btw widziala raz w zyciu jak bylysmy jajca swiecic :-pi nawet zapamietala jak sie do niego idzie).

Bedytko, oj daleko Sarze do ukladania tylu czesciowych puzzli :sorry2: Jak narazie to powoli zaczyna uczyc sie takich z 15 kawalkow (z Kubusiem of course :-p).

Do góry